Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kruty modeling

biasa

barbarka, pokial ta nechcu taku aka si kasli na to... aj tak nevydrzis dokonca zivota drzat diety alebo prepadnes anorexii... a to by ta boal skoda.. modelkami by mali byt baby s prirodzene stihlou postavou..skus sportovat diety su hovadiny. ja som robila modeling, aj anorexiu som mala . . stopla som to az ked mi skoncil menzes a zacali padat vlasy.. pri vyske 176 som ako zdrave dievca vazila 60kg.. potom som schudla na 50,potom na 44... to uz som nevladala chodit...nespekuluj radim tii, radsej pohni zadkom a cvic, alebo behaj..

nikoleta juhaniakova

mam 15 rokov vysku 170cm ale vaha je iba 40kg myslite ze by som mala sancu v modeilingu?prosim odpovedzte

slavka567

Hovorí sa, že každý človek si má nájsť prácu, ktorá ho baví, napĺňa ho aj z hľadiska finančného, ale každá minca má dve strany. To znamená, že sa človek musí nekompromisne rozhodnúť, či je ochotný pre pár miliónov riskovať zdravie a neraz aj život. Chápem Ťa Barbarka, že si v tejto práci ako ryba vo vode, ale zváž všetky pre a proti, či Ti to stojí zato. Neprajem Ti, aby si ochorela, či nebodaj zomrela na tú hnusnú chorobu zvanú anorexia. Sú dve možnosti, buď si nájdeš inú prácu, ktorá Ťa baví, alebo budeš riskovať. Vyber si sama podľa seba. Nechcem Ťa od ničoho odhovárať. Veď je demokracia a každý sa rozhoduje podľa toho, čo sa mu páči, čo chce a podobne. Držím Ti palce, aby si sa rozhodla správne. A to,že Ťa nejaký návrhár núti aj napriek Tvojej ukrutnej podváhe chudnúť je hodné trestu. A keď už, povedz tomu návrhárovi, či kto to je, že dve modelky z Latinskej Ameriky zomreli na anorexiu a to iba preto, že im kázali napriek brutálnej podváhe schudnúť a aj to im povedz, čo Ti poradila rockerka. Veľa šťastia.

zazie2112

179 cm a 53 kg a 170 a 50 kg je trosku rozdiel...to za prve a za druhe- myslim ze sa dalo vrozumiet, ze sa "extra"dobre neciti, inak by sem asi nepisala, ze?....

lola668

Ahoj,neviem ci sa sem este vracias do temy co si si zalozila.Ja som robila v modelingu 6.rokov a potom dost.Pri mojej vyske som vazila 170/50.Citila som sa velmi dobre.Nepocuvaj inych,ale samu seba, a ako ca citis.Paaaaaa

zazie2112

Nie ze na hranici podvahy, ty mas brutalnu podvahu! Uvedom si, ze ak sa chces zivit ako modelka, caka ta svet hladovania, zvracania, koksu, chlastu....a neustaleho strachu, ze ked nieco zjes prides o pracu!Radsej chod na skolu, modeling je beh na kratke trate!

rockerka

Tak sa na nuch vykasli, do pekla! Si na hranici s podvahou, povedala by som ze uz si v anorexii!!! A dostat sa s toho nie je prechadzka ruzovou zahradou!Dobre si rozmysli ci si ochotna obetovat tvoje zdravie kvoli par rokom v modelingu!!! Cesta spat je totiz zla, namahava a trnista ak vobedz daka je. Nepokaz si zdravir, teda zivot.A urcite si najdes aj coolovejsiu pracu! A este taka pikoska ktoru povedz tym sprostym ludom ktory ta nutia schudnut- jedna miss mala 175cm a vahu 57 kg a kazali jej pribrat! KAZALI JEJ PRIBRAT ODBORNICI NA MODELING!Uvazuj ci to stoji za to.