Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

wcko skola babi pruser

Príspevok v téme: wcko skola babi pruser
patrikvarga

Dobri vecer prosim pomoste mne Volam sa Patrik mam 13 rokov chodim do 7 triedy
chcem poradit mam pruser asi
dnes som sa urobil na babskom wcku vigecoval som sa na wc dosku kde si sadaju spoluziacki a velmi som cakal ktora si sadne na moje semeno a sadla si Simona chodi do vedla triedi
nevedela co toje tapa tak babi zavolali ucku!!!! ta richlo dobehla a zistili co toje teraz je na skole pruser nevedia kto to urobil si misla ze uchil
proto sa ja pitam ze ci Moze ostat Simona tehotna ked si sadla na moje semeno prosim piste Pato.

weronha

patko, haha :D na aku skolu chodis aby som vedela na ktore skolske wecka si nemam sadat :) ale neboj sa..ked sa s tym nepochvalis tak to nezistia.a nemyslim si ze by ta simona mohla byt tehotna lebo ta tvoja biela tekutinka sa jej musi dostat donutra nie?
ps : a nerob to uz nikdy prosim ta..radsej si chod zahrat futbal na skolak.pa

wendulka

Presne tak,takto vznikaju sexualne uchylky,zacina sa to takto "nevinne",chlapec by mal navstivit psychologa a byt pod dozorom,toto nieje ani vtipne a uz vobec nie smiesne,to je chore!

laky

tela jedno uchilne,to co ta napadlo,taka sprostost,to je zaciatok uchilactva.Poriadne ty hlavu obuchat o ten zachod.

aladin

pocuvajte, serte na to, je to hyperaktivny chlapec tak robi hluposti. patrik, simona urcite neotehotnie, nezstia ti to kym nebudes o tom kecat. kazdopadne uz podobne blbosti nikdy v zivote nerob.

henikaa.13

patrikvarga: mam sice len 13r ale take daco!!!??? no v našej triede sa riešilo že jeden chalan pobozkal dievča,a už bolo zle ale wc a toto čo ti vraviš...hanbi sa!!!!!!!!

slusny_muz

Asi som na taketo aktivity pristary a nerozumiem ich zmyslu...len ma zaujima kam tento svet speje...co budu deti robit o 100 rokov?

:-d

Patko najprv sa douc v skole pravopis a az potom mysli na blbosticky.alebo radsej na ne nemysli, lebo mozu mat nedozerne dosledky.ako napr.tento.

panika

tak OK. Ospravedlnujem sa. Pato-ak to myslis vazne,tak Simona nemoze otehotniet. A nezistia kto to bol, kym sa s tym nikomu nepochvalis (urcite nebudu robit testy DNA). Len to uz druhy raz nerob.( Alimenty su vyzivne na dieta, cize peniaze ktore plati otec alebo matka na svojho potomnka).

A ak si robis srandu, tak aj v tomto pripade prestan