Bozkávanie pätnásťročných

moniqa87

v penise sa nachadzaju toporive telieska ktore sa pri vzruseni naplnaju krvou, tym sa penis zvacsuje a tvrdne...

henikaa.13

čaute,viem traona a hlupa otazka
ale jak je možne že sa mu penis postavy a stvrdne? ano to viem vzruši sa tak sa mu postavy..
ale ja tomu tak trošku nerozumiem

CoolGirl

barbar onan : suhlasim s kazdym pismenkom.akorat to posledne cislo (8) chcem upresnit..vam totizto stoji uz od babatka :)
martinka: neboj, je to uplne normalne..a hlavne v jeho veku :) len si davaj pozor aby to nezaslo dalej ako sami chcete..snazte sa mas aspon trosku chladnu hlavu :)

[zruseny5]

Jasne že je,ked sa bozkavam ja s tym svojim,dotykame sa jemne navzajom...
No raz som si všimla ked mne išla dole ruka,jeho nohavice na TOM mieste boli nadvihnute :-))))) heh :-)))

barbar onan

Myslim ze to je normalne..... Nie som si isty ze to je normalne. Aj keby mal 15 u zien je to trochu ine ako u chalanov. Necudujem sa mu. A ze sa mu postavi pri bozkavani :D:D:D staci ked sa ho par krat dotknes na urcitiych miestach a bude stat cely. A samozrejme ze chce aj nieco viac. Sak je chkap. A PS: stoji mu uz......uz od 8

martinkaa

ja mam niekedy pocit ze on by aj chcel nieco viac ked sa mi dotyka cez tricko prs a.... raz sme aj lezali a bozkavali sa a to sa mu postavil ale uz tak riadne...ale ja to vzdy zastavim lebo este sa na nic take necitim....ma ma rad a v ziadnom pripade na mna netlaci....je normalne aby boli chalani v jeho veku az tak ...hmm..nadrzani??....

mlok

je to uplne normalne...ste mladi a vzrusujes ho tak co by sa mu nepostavil...tak aj take dotyky na holej hrudi alebo chrbate vedia pekne rozpalit...:D

martinkaa

nie nemali sme ani sex ani oral...a ked sme aj sami tak sa dotykame navzajom pod tricka ...brucho chrbat a tak...ale nic viac...