Mam 15r.Až mi skončili kramy,ale ja som si pre istotu dala ešte tampón..ved keby nahodou.
Ja som si ho tam dala dost na silu,a strašne ma to tam zabolelo,kedže som stale citila tu bolest,a citila som ten tampon,vybrala som si ho že si dam radšej vložku...
No prekvapenie sa stalo že ten tampon nebol čisty ale bol cely od krvy.Použila som ten SUPER (OB)ten največši..
Čo si myslite o tom? da sa panenska blana pretrhnut tamponom? Ja mam dojem že da,ked som začala silno krvacat.
PROSIM O RADY,lebo hanba ist s tym na gynku a vysvetlovat im to...
Som ešte panna, alebo nie?
NO maryann dakujem za radu..ale taa ja si myslim ze ju este mam.....no ta az tak velakrat sme spolu enspali mozno desta krat este len....ale lespie mi robi ked ma palcuje ako ked sexujeme....to uz menej alee robi mi to dobre tak trocha lebontale citim tam jak na neco tlaci ach ja uz newem no:(((sa hanbim ist ku gynekologovi a sa ma spyta ci som panna a powem ze newiem..ach no skusim mu povedat nechs a pozre.,,,
Ale ved tlak pri sexe nie je vyhradne tym,ze tam mas este blanu. malicqa,zevraj panenska blana sa da vidiet,tak povedz priatelovi,nech ti tam kukne :-D.Neviem,co pravdy na tom je,ale zevraj je to tak.Ale ved ja si myslim,ze ked s nim uz spavas nejaku tu dobu,tak by si ju tam uz mat nemala.
ked ste nemali pohlavny styk tak ste ešte panny je jedno či tam zavediete tampon alebo masturbujete, panny ste aj tak, aj ked o blanu pridete nepridete o nu pri pohlavnom styku, ja som prisla o blanu este mala ale styk som nemala ked som isla na gyndu prvykrat ta tak, a ked aj videla ze nemam blanu ta by dostala po papuly keby mala daco ku mne, kedze styk som este nemala.
Ja pouzivam tampony,minule ma to zabolelo ,ze dost.Cize uz asi panna nie som (z fyzickeho hladiska)...tak ,ale asi som aj rada.Necama ma ziadna bolest pri prvom sexe.
ja mam tiez podozrenie, ze ziadnu blanu som nikdy nemala, nakolko som nikdy nemala bolesti ani nic podobne :)
mne na poslednej preventivke povedala gynekologicka, ze vyzeram akoby som uz mala pohlavny styk aj ked som este nemala..to je tym ze pouzivam tampony, pricom ziadnu bolest som nikdy pri zavadzani tamponov necitila
Niektore tu blanku ani nemame ale aj gynekolog by ti povedal ze pokial si nemala pohlavny styk tak si este panna
z psychologického hľadiska si panna, kým si nemala sex. Z fyzického si si pravdepodobne pretrhla blanku, takže nie.
ja som tiez nad takym niecim rozmyslala,lebo ked som sa prvy krat milovala tak ma to sice trosku bolelo taky tlak ale trvalo to asi 5 sekund a potom to bolo take pprijemne ze az.vobec som nekrvacala.ani po a ani nikdy..a ani ked som prvy krat masturbovala.A nikdy ma ani taka vec s tou blanou nenapadla :-)len som proste rada ze som nekrvacala a nic ma nebolelo..a tampon zavadzat,vas boli?mozno si ho davate v zlom uhle.musi tam ist pekne.a nic nasilu hlavne,ked to nejde,ste vystresovane,alebo proste mate z toho strach,aj ja som mala prvy krat..az kym som si nezvykla,odvtedy na nich nedam dopustit..