Zapalené obočie :(

Príspevok v téme: Zapalené obočie :(
noonaa

v poslednej dobe,ked si pinzetou vytrhavam chlpky z obocia,zapaluju sa mi tie loziska chlpkov.niekedy mi to dost navrie,inokedy to je ako zaschnuta vyrazka.neviem,co s tym,vzdy si to dezinfikujem,aj pinzetu,ale mam velmi citlivu plet asi.a nevyzera to dobre,obzvlast,ked an to ide make up.nemate nejake rady,ako tomu predist,??vdaka

....

hej a ta dierka/folikul/sa stiahne lebo propol.tinktura obsahuje aj alkohol a propolis ma antisepticke a aj antibioticke ucinky.ja to mam odskusane.

noonaa

ja mam skor pocit,ze ked ten chlpok vytrhnem,ostane tam dierka,ktora sa zapali....a casto mi ostavaju cierne bodky,ktore nejdem dostat von,vydno to,ako ked vyrasta chlpo....my tmave zeny mame smolu :(

....

propolisova tinktura-vydezinfikuje a stiAhne poriky.ale pozor na ocka.a nesmies byt alergicka na vcelie produkty.pa.V.

panika

dufam, ze ti niekto poradi..mne robi obocie kozmeticka, ale aj tak tam mam vecne nieco zapalene. Staci to posuchat a obocko krasne pada dolu..nadherne plesinky z toho vznikaju. A zatial mi na to nezabralo nic :(