Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Meškanie menštruácie a negatívny tehotenský test

smutnyjazdec

ja viem ze to bolo s mojej strany nezodpovedne ale malisme to po prvy krat a ja som nebol pripraveny nato ze sa to stane myslim nemal som pri sebe prezervativ a nechem ju davkovat s antikoncepciou...ma vela neziaducich ucinkov..ale mopze alebo nemoze byt tehotna neviete mi poradit?ake je percento??

miso

Ja si myslim ze si nezodpovedny. Hovoris ze si nechces pokazit zivot dietatom. Ale ked na dieta este nie si pripraveny tak by si mal hladat riesenie predtym ako spolu idete spat nie az potom ked jej to meska a stresujej tu. No ja dufam ze teraz nebude tehotna a ty sa do buducnosti poucis. Sak pouzij nejaku antikoncepcnu metodu (nemusi byt hormonalna ja som zasadne proti nej) aby si tomu predisiel.

smutnyjazdec

ona ma este len 17 a neviem velmi sa bojim toho aby nebola tehotna lebo ja mam tez len 18 a obaja si zbabreme zivot hoci ju mam velmi rad ale nechem jenj nic vraviet lebo uz sa troska ukludnila ked jej vysiel ten negativ...

Gapko

Nic nie je stopercentne pockaj este 4 dni a ked nedojde sprav jeden test ak bude negativny chotte k lekarke

A ako dlho uz sexujete? panna nebola vsak?

smutny

uz neviem :!!!(((
ze co frajerke vysiel negativny test na tehotenstvo ale meska jej to uz 8 den moze byt tehotna ten test robila dnes