Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ISTOTA alebo KRASNE 3-4 MESIACE

Príspevok v téme: ISTOTA alebo KRASNE 3-4 MESIACE
rodrigez

No v podstate to sem ani nepatri, ale ked citam ine temy, vyskusam sa spytat.
Hlavne sa obraciam na vas, kto s tym mate urcite skustenosti. Ide o toto. Pred skoro rokom som sa rozisiel s priatelkou, ktoru som velmi lubil. Vzdy som ju chcel spat, bol som na nervy ze ju nemam. Nevedel som si predstavit zivot bez nej. Nedopadlo to vsak podla mojich predstav, tak som sa snazil zabudnut a zit bez nej. V septembri som spoznal super babu, je mi s nou uzasne, je pre mna idealna, sme spolu mesiac, ale ma to ten hacik ze neverim ze to moze vydrzat. Proste je to taky ten pocit ci intuicia ze to nedopadne dobre. Som stale s nou, nejako sa nad tym nezamyslam. No ale ozvala sa byvala, chce sa ku mne vratit a viem ze to mysli uprimne. Lenze ja som za ten krasny mesiac na nu uplne zabudol, uplne z mojej hlavy vyprchala. Nie je mi ukradnuta, len sa neviem rozhodnut, teraz mi je dobre aj ked viem ze to nebude trvat dlho. Neviem sa rozhodnut ci ist do istoty a pohody, alebo byt kvazi spokojny este nejaky ten mesiac. Byvala je super, mam ju rad, ale ta nova ju tromfla... Ja viem je to detinsky problem, ale fakt netusim co spravit... tak ma skuste neodsudzovat a radsej povedat svoj nazor. Vopred vdaka uz len za precitanie... :)) pekny den

rodrigez

To je fakt, zijem len raz... treba skusat nove veci, hlavne ked to stare uz preslo...
Jo ta byvala ani len netusi ze mam niekoho ineho... tak isto ako ta nova ze uvazujem nad byvalou... tutlem to na obe strany... a uz to potrebujem pre uchovanie duseneho zdravia rozhodnut...

engel

...Jedno stare japonske poriekadlo hovori: "Nevstupuj dvakrat do tej istej rieky" ...Ze by v tom fakt nieco bolo? :-)

honey

zostan s terajsiou....byvala ta iba laka podla mna ale nemyslim zeby to pretrvavalo aj po tom ako by ste sa pre to rozhodli....a inac ta byvala vie ze teraz uz niekoho mas???Ak nie a ty by si sa predsa pre nu rozhodol a prisla by na to tak by ju to mozno opat nastvalo a brala to ako dalsi podraz...a ked ti je s touto dobre tak naco riesit ine?!?Raz ste sa uz trapili a kvazi to uz prekonali tak naco skusat opat???Po tom bude trapenie o to vacsie a horsie....to je moj nazor:)

rodrigez

Ale jasne, ze mi na nej zalezi... len jej nechcem ublizit. Predsa za ten skoro rok to vnimam torochu inak. Chcem to skusit, len sa bojim, ze to co som citil pred rokom sa uz nevrati. Neviem ci je to preto ze sme spolu rok neboli, alebo ju uz jednoducho nelubim. V kazdom pripade mi na nej velmi zalezi, ale to nemusi mat s laskou nic spolocne. Nerad ludom ublizujem. Viem ze ked sa k nej vratim a znova sa na nu vykaslem, zranim ju a tomu sa chcem vyhnut. Proste hladam istotu ze ju stale lubim a nejako na to neviem prist, nakolko to skomplikovala ta nova... a mam viac nez dvadsat a menej ako tridsat... :)) Nie som ziadny pubertak, len proste neviem kade vedie cesta. Chcem sa rozhodnut spravne... a hrat na dve strany vazne nechcem...

kamoska

no ty fakt nevieš čo chceš:-) ved pred chvíľou si trvdil, že ti nan nej viac záleží ako na terajšej....koľko máš rokov?

rodrigez

No tak to ste mi teraz dali:)) Hej, bolo to tak, ze ja som sa rozisiel, ona nemala nikoho. Ja som sa chcel neskor vratit, ale vahala. Teraz by to chcela skusit. No a ja riesim toto... Ja sa len obavam ze to nebude ono, ked som sa s nou aj stretol, tak uz to so mnou nic nerobilo. Bojim sa ze sa tie pocity nevratia a znova by som jej ublizil...

kamoska

tak to potom mení situáciu....asi som to zle pochopila, ja som myslela, že ona si našla iného....tak potom by som sa k nej vrátila...:-)

tinus8

tak ja by som sa na tvojom mieste vratila k tej byvalej, ak som to spravne pochopila, bola tvoja chyba, ze ste sa rozisli a ak si to olutoval a byvala je ochotna sa vratit a vsetko ostatne je v poriadku, tak rucite by som sa vratila :-). to je moj nazor

rodrigez

No aby som to uviedol na spravnu mieru, ja som sa rozisiel s nou. Proste jesitnost vlastna blbost... Ale ked som to chcel napravit, tak mi neverila a nechcela to zatial riesit... Prave ze ja som to pokazil vtedy, ona chcela spol. buducnost, byvanie, atd...

kamoska

No ale bývalka ťa už raz k vode pustila a nechcela ťa späť...akú máš záruku, že nebudeš znovu len prestupnou stanicou? Čo ked sa chce vrátiť aby si vyplnila čas čakaním na lepšieho ? ja viem, podrypávam....