chcem sa opytat, naozaj moc ucinkuje na podkozne akne? mne sa totiz vzdy pred menzesom robi taketo akne a to hlavne na brade alebo na nose v tom zahybe naboku.. dost to boli :( asi to pooznate, taka hrca nepekna bolava :( ako je to s tym mocom? naozaj to potom nie je citit ked to nezmyjem z tvare? sa to same vstrebe to tvare? bojim sa, ze to moj chalan bude citit, dajaky smrad abo co... a mam tym potriet celu tvar abo len to, kde mam to akne?
podkozne akne
a to potom nevadi ze styri hodiny nato mi moj drahy bude pusinkovat licka? bo to sa mi zda dost take.. nechutne..
mno ja by rada vediet ze s ktorym mocom si "osetrit"tvar?..ked sa vymocim rano...pred obedom..abo kedy?...
ja som sa tiez obavala pouzit ten moc ale zacala som a naozaj je tpo viditelna zmena...ja mam bohuzial s podkoznym akne velke skusenosti robi sa mi najma na cele ale po zacati liecby mozom je to minimalne o polovicu lepsie...moc si davam rano aj vecer na celu tvar...nie je to citit vobec nemusis sa bat...najma musis pit vela vody aby bol kvalitny...
pozdravujem...