Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ODPUSTILI BY STE? co na to poviete?

...

no o tvojom pravopise tiež radšej pomlčím...a pre mna za mna si bud aj v tvojej zadnici...vieš čo? to ty si si radšej mala dať nick, že zufalaaaa doslovne ťa to vystihuje...

lan

neviem co ty vies o mojej zivotnej urovni, ale aspon ovladam pravopis, nee jak ty.....aby si vedel momentalne som na hawai s rodicmi na dovolenke, bee beee

...

tak pojebať sa môžeš asi, že len tak ty...a nevrav mi prosím ťa, že ty vôbec vieš čo je to inteligencia, ked sa tu takto vyjadruješ...ked máš komplexi, tak si ich chod riešiť niekde inde...kde sú ľudia na takej životnej úrovni ako ty...

zufalaaaaa

suhlasim, lan si riadne sprosta, ked nevies povedat nieco normalne radsej drz hubu nikto sa ta na tvoj nazor nepyta...
a to pre "hjhjhj" nevymyslam si, s takymi vecami by som si srandu nerobila, aj ked bola by som radsej keby sa to nestalo... :(

barbar onan

Nie je lepsia! Nech to skusi zatriezva! Sefka!
A samozrejme ze si pre taku somarinu nepokaz kamaratstvo. Neviem ako to chodi medzi zenami ale ja som kamaratovi odpustil. S tym, ze vari sa nepohadame koli zene. a bolo. skus aj ty

Herkules9

Jedná sa oto či toho obaja ľutujú. Alkohol nie je ospravednenie a to že on bol tvoj chalan a navyše ona tvoja naj. kamoška tak to už je vrchol. Čo stoho mali... Moj názor je taký, že keby za mnov prišli obaja a úprimne, ale velmi úprimne by to oľutovali, tak by som dokázal odpustiť, ale položil by som si otázku kde je moja hrhosť...?

homina

vyser sa ty na obidvoch, tie jej place to je len sama falos.
Ziadna pomsta z tvojej strany, len hlavu hore a viac s nimi nerozpravaj, nediskutuj, nepocuvaj. Akykolvek slovny kontakt je tvoja prehra. Zrejme to vie aj okolie, a takymto spravanim si iba vylepsis image a ikazes , ze si osobnost a nie nejaka handra.