zdravim vsetkych chcela by som vas poprosit o skusenosti s touto chorobou a liecenim hormonmi a moznostou otehotnenia...proste co vsetko s touto chorobou suvisi...idem byt liecena zoladexom a mam z toho strach dakujem
ENDOMETRIOZA
no problém som mala len ten že ma pobolieva v oblasti vaječníkov a krížov. Ako tak sledujem tak menzes mávam častejšie - kratšie prestávky medzi menzesom.
ooooo priznaky endo su bolestiva menstruacia bolest pri styku asi aj spinenie ale ja som z toho nemala nic..akurat sa mi stalo ze som zopar krat spinila ale asi len 3 krat inak bolesti mam v norme ani nie som na tabletkach tak naozaj neviem ako spoznat ci mas endo ja som bola v soku ked som sa to dozvedela...ale ak nie je endo rozsiahla na sono sa neda zistit ani krvou len laparoskopicky co som ja podstupila a tam mi to zistili..a mas nejaky problem ked si bola na testoch???
katika, a mala si aj nejaké problémy okrem toh že si nemohla otehotnieť? Lebo mna bolí v podbrušku, kríže. Gyn mi robil 2 x sono, odbery a všetko bolo ok. Tak neviem či to nemôže byť endo.
mojou tuzbou je otehotniet a praveze sa nam nedari uz vyse roka a teraz mi zistili tu endo...idem na liecbu, ale chcela by som vediet ci sa da otehotniet po liecbe..dakujem