Tak som rozmyslala... mam 17 a kazdy vikend-piatok alebo sobota- pijem... Tak do nalady,obcas sa aj opijem a niekedy aj poriadne scuckam... Od zaciatku roka som nemala vikend,kedy by som nesla vonku s kamosmi pit. Chlapca nemam,trapi ma to. Je to na dievca zle? inak sa ucim na jednotky,len proste potrebujem vypnut. Aky mate na to nazor vy? Je to skarede na dievca?
som divna? alebo to robite aj vy baby
Mimochodom, tiez som sa vyborne ucila, som z dobrej rodiny a pod. A takto som potrebovala len vypnut...len tie depky ma potom skoro znicili.
Moja, ja som tiez mala na strednej take divoke obdobie :), ale pozor, po tychto alkoholickych excesoch zakonite nastupuje depresia :(...takze opatrne. Skus menej pit a viac zit :).
ja neviem preco to robim... cez tyzden aktivity mam. vzdy po skole az do vecera... Ale vikend ked idem vonku tak sa pije... a ja neviem proste... Ja osobne ked vidim opite dievca,tak si o nej hned pomyslim a nie je to nic dobre.... Ale chcela som pocut aj vas nazor a hlavne chlapcov
ahoj,to nie je zle pre dievca,to je zle aj pre chlapcov,nicit si svoju pecen a zdravie celkovo,ved si najdi inu aktivitu,pri ktorej sa da vypnut,urcite su aj v tvojom okoli ine moznosti,nie len alkohol.vravis ze sa ucis na 1tky,tak by si uz mala aj sama vediet ze to co robis nie je spravne,mozno s si to tu chcela len potvrdit,hm?