Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som divna? alebo to robite aj vy baby

Príspevok v téme: som divna? alebo to robite aj vy baby
kosielka

Tak som rozmyslala... mam 17 a kazdy vikend-piatok alebo sobota- pijem... Tak do nalady,obcas sa aj opijem a niekedy aj poriadne scuckam... Od zaciatku roka som nemala vikend,kedy by som nesla vonku s kamosmi pit. Chlapca nemam,trapi ma to. Je to na dievca zle? inak sa ucim na jednotky,len proste potrebujem vypnut. Aky mate na to nazor vy? Je to skarede na dievca?

j

Mimochodom, tiez som sa vyborne ucila, som z dobrej rodiny a pod. A takto som potrebovala len vypnut...len tie depky ma potom skoro znicili.

j

Moja, ja som tiez mala na strednej take divoke obdobie :), ale pozor, po tychto alkoholickych excesoch zakonite nastupuje depresia :(...takze opatrne. Skus menej pit a viac zit :).

kosielka

ja neviem preco to robim... cez tyzden aktivity mam. vzdy po skole az do vecera... Ale vikend ked idem vonku tak sa pije... a ja neviem proste... Ja osobne ked vidim opite dievca,tak si o nej hned pomyslim a nie je to nic dobre.... Ale chcela som pocut aj vas nazor a hlavne chlapcov

shobiana

ahoj,to nie je zle pre dievca,to je zle aj pre chlapcov,nicit si svoju pecen a zdravie celkovo,ved si najdi inu aktivitu,pri ktorej sa da vypnut,urcite su aj v tvojom okoli ine moznosti,nie len alkohol.vravis ze sa ucis na 1tky,tak by si uz mala aj sama vediet ze to co robis nie je spravne,mozno s si to tu chcela len potvrdit,hm?