Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som chalp alebo ???

Príspevok v téme: Som chalp alebo ???
varum182

caute môj problem je taký z kategorie dost zvlastných mam 19 rokov a všimol som si že mi asi začali rast prsia skutočne ja neviem čo sa stalo ale ja som začal posilovat a bral som aminokiseliny neviem či nie aj z toho skusil som sa odmerat podla tabulky v katalogu quele a vyšlo mi že mam 95B velkost podprsrnky neviem či som si to nezavinil sam s tými tabletkami prosim čo mam robit tie prsia maju taký žensky tvar prosim skuste poradit dik

neopeleny

pocuj ty degenerovany clovek.. sa naucim najskor pravopis a potom chcem radu.. ked som zbadal aminokIseliny, az mi zabehlo... po druhe, mozes si za to sam... chcel si vyzerat ako chlap a pekne si dopadol... ja sa o to nepokusam napriek tomu, ze sa v piatok za mnou niekto otocil so slovami: "to je chalan alebo baba?".. a po tretie... aminokyseliny prijimas aj v beznej strave, zral si syntetika a travil svoj organizmus... po stvrte, nabuduce si rob srandu niekde inde, ale vdaka za sprijemnenie vecera, ja som vzdy vedel ze ludia su blbsi ako si myslim :D

neopeleny

pocuj ty degenerovany clovek.. sa naucim najskor pravopis a potom chcem radu.. ked som zbadal aminokIseliny, az mi zabehlo... po druhe, mozes si za to sam... chcel si vyzerat ako chlap a pekne si dopadol... ja sa o to nepokusam napriek tomu, ze sa v piatok za mnou niekto otocil so slovami: "to je chalan alebo baba?".. a po tretie... aminokyseliny prijimas aj v beznej strave, zral si syntetika a travil svoj organizmus... po stvrte, nabuduce si rob srandu niekde inde, ale vdaka za sprijemnenie vecera, ja som vzdy vedel ze ludia su blbsi ako si myslim :D