To fakt tie neplodné dni fungujú ? Totiž včera som mala nechranenný Sex.. a deň pred tým mi skončil menzes..Možem byť tehotná??
Mozem byt tehotna?
cukricek911 na 100% niesi tehotná!!! proste tam nie je žiadna šanca!!
to bolo pre sweetgirl :P
ROB PANIKUUUUUU, SI TEHOTNAAAAA, AAAAAAA !!!!!! ANI NEMUSIS IST K LEKAROVI, ANI SI ROBIT TESTY, URCITE SI TEHOTNAAAAAAA.. TAKTO CEZ FORUM SA TO ZISTI NAJLEPSIE, SI TEHOTNAAAAA, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....
ach boze....
cukricek ono sa to sice teraz tak nezda, ale otehotniet nie je az take jednoduche, nemaj strach, to je v pohode, tabletku si uzila zbytocne, ale nabuduce pouzite ochranu, to bude najrozumnejsie
cukricek podľa mňa tehotná nie si.Neboj sa.Ak máš normálnu menštruáciu tak sa naozaj neboj.Ja mám taký istý problém,až na to že ja som na tom "trochu" horšie...Hlavne sa pouč a nikomu nedovoľ aby ste išli čo i len chvíľu bez ochrany...
tak ja neviem vies citim sa tak blbo:( bojim sa toho ze co keby nahovaram si to?
Cukrik z coho mas strach? za 1. ked sa do teba neurobil nemozes byt tehotna, 2. dala si si tabletku uz tym padom nie, 3. ked si dostala menzes je to vylucene..
takze ja by som potrebovala poradit.mam 16
> rokov no a s priatelom sme sa maznali len tak no a potom sa to stalo
> na par sekund asi 20 sekund no a som mu povedala proste ze je to
> blbost a zastavila som ho ze sa moze nieco stat. mala som strach tak
> som uzila tabletku po po 2 dnoch aj menej to mohlo byt no a potom som
> dostala mentruaciu normalne vsetko v poho len sa strasne bojim a asi
> si to uz aj nahovaram bojim sa lebo viem ze mama by ma zato zabila a
> mam len 16:::(prosim pomozte mi
aj tak ďakujem za rady....
zuzicka nehnevaj sa, ale ty mas ale problem, niesi v tom, neviem naco ti ho strkal na 10 sekund, to co mal z toho? a potom ty sa tu pytas veci na zamyslenie...