Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pocikavanie

Cenki

viem ze plienky nic nevyriesia,ale je to stale lepsie ako keby som mal kazdu noc pod sebou mokru postel,alebo keby som zrazu na ulici bol mokry.

katka32

Niekto si moze mysliet ze 25 je dost vysoky vek na pocikavanie,ja som sa pocikavala do 21 a to si neviete predstavit co som prezivala- ziadne vylety,stanovacky alebo prespatie u kamaratky.Moji rodicia boli alkoholici,moc sa o nas nestarali,v noci sme mrzli,byvali sme v starej chalupe bez vody a pre mna bolo dokonca velmi prijemne ked som sa v noci pocikala- ten pocit tepla. Nesor mi to uz zacalo vadit ako slecna som sa zacala o seba starat,umyvala som sa rano v kuchyni v lavori aby som v skole nesmrdela od mocu. Ale prestat pocikavat som sa uz nedokazala.Dokonca som vecer uz nepila vodu a pod. To bolo okolo 18-19r. A v 21 rokoch to akosi ustalo samo od seba ani neviem ako.Dnes mam 35 a dve deti 6 a 7 ktore sa tiez pocikavaju aj napriek tomu ze zijeme v milujucom a usporiadanom manzelstve plnom pokoja a lasky.Takze v psychike to asi nebude.Viem ako som to ja prezivala,bola to pre mna nocna mora takze ti cenki drzim palce nech sa toho co najskor zbavis.Plienky nic nevyriesia,iba pocikavanie predlzuju.Drzim ti silno palce!

Cenki

Psychicky problem urcite nie..som dost flegmaticky clovek,a vravim ze sa to stava najcastejsie vecer a v noci,no ale ja cez den ale nie tak ako vecer.

vecernica

ak to dlho trva urcite je to psych. povodu. Sice pripada do uvahy porucha zvieracov, ale je to malo pravdepodobne, lebo by sa ti to stavalao aj cez den. Mnoho malych deti to ma, zo stresu.V noci sa uvolnis , zo svojho podvedomia...je o tom cela teoreticka filozofia od Forida

moniqa87

nemas psychicky problem? po zdravotnej stranke mozes byt uplne v poriadku... ale nezazil si teraz niekedy, alebo nez to zacalo, nejaku velku traumu?