Anorexia - pomoc!

panika

nikto (asi by si si mala zmenit nick-kazdy sme niekto)
skusila si sa porozpravat o svojom probleme s nejakym psychologom ?

nikto

ano som anorekticka ale nepridala som sem tuto temu "omylom", ale naozaj omylom, bolo to mierene do chudnutie + dieta, no kedze som tu nova tak som nevedela ze nestaci byt len v tej temovej oblasti aby to tam islo:( ale je to fuk, dik za komenty

greno

Ja viem ze sa tu nemaju pouzivat sproste slova ale na teba sa nic ine neda pouzit ty si uplne prije...a. Najdi si dobreho psychiatra ty pridrbok.

ehmehm

Noo, nechapem preco si potom nenapisala ze si anorekticka co potrebuje radu, dokonca si "omylom" prihodila svoju temu do ppp. Nie, nechapem. Ked sa chces utapat a ukajat vo svojej ppp tak to rob, ale tak , aby si nedavala, aj nechtiac, rady inym. Ak chces pomoc, napis to priamo!!! nechapem ludi co si vymyslaju vselijake cesty ako uputat pozornost apod.Napis priamo co ta trapi a koniec, neospravedlnuj sa ze si to poslala omylom do zlej temy, ked v podstate kricis o pomoc!

ivka2

tak si ju jednoducho vymysli, ked ti niekto bude hovorit ze si daj pecivo tak povedz ze nemozes a basta, zo zdravotnych dovodov..aj ja nejem ryby a cibulu:)) a taktiez som nemala rada tvaroh a ludia to nechapali, a z jedneho dna na druhy mi zachutil:)) a teraz nechapu ako je to mozne...chute sa asi tiez menia..

Dee

sii tu nejde o to, ze "nikto" nechce jest urcity druh jedla. Ona nechce jest nic a to je uz anorexia, ktoru zakryva kalmstvami. "Nikto" radsej sa chod liecit,pokial uz nie je neskoro. Da sa stravovat aj tak, ze nepriberies a nemusis pri tom nic z jedalnicka vynechat

sii

preco ved jednoducho povedz ze to nechces jest a hovotovo, moj priatel neje ziadnu cibulu a ryby ani len zavan.
Ti ludia co ta maju radi to pochopia a nebudu ta nutit.
Ak si zozenies nahradu, ale prosim ta ziadnu soju

nikto

mozno mas pravdu, ale vies, to je take silne toto:( a ked si uvedomis ze nemusis klamat na oslavach ze si uz jedla, nemusis na chatach nutene jest, ale staci ked povies ze si na to alergicka lebo tam je muka:( och

beBe

nikto, ja ta vlastne chapem..
/////////////////////////////
ale Ver, ze keby si ju mala ...tuzila by si o5 po svojom zdravii.