ahoj. mam velky problem s mihalnicami. nech si ich malujem podla vizazistickych trikov, pouzivam drahe riasenky, kliestiky, tak vyzeraju zle. nepoznate nieco na rast? z vlastnej skusenosti. a este nejake triky na zarucene vytocenie, popripade spolahlive riasenky. diky moc
nadherne mihalnice
ludia a ked pouzijeme olivovy olej namiesto ricinoveho nebude to mat rovnaky ucinok? Lebo predsa ten ricinovy je trochu nebezpecny
Aaaa ete je možne ze vám mihalnice kusom nasartu ked si ich kustiik podstruhnete ale nie vela!!!:D..Ale tak to na vlastne riziko...Ja ked som bola malá tak som si ich strihala...Myslela som ze to sa ma:D ...Ale tak to bolo uz dooost davno :)
Awooyte.. Noo tak ja nemaam male mihalnice..Práve naopak ja ich maam velikéé aj keď nie sú namalované:)....A ked ich mam namalovane tak Juuj su velkee:D...
A pouzívam Spiralu od Avonu tu SUPER SHOCK....alebo od astoru AIR MAX :)
Kedd nieco budete chciet vediet tak mi napíštte na pokeci nick : Simulka_KK
ale co to tu tarate? obycajna voda z vodovodu vam nemoze skodit na riasy...sak si len zoberte co vsetko obsahuje take mlieko..cista chemia. brigadovala som v kozmetickom priemysle, a ked som videla co vsetko ide len do obycajneho teloveho mlieka mala som dost:(
PROOSIMMM pomozteeee mii velmi dlho som si riasi odlicovala lens vodou ateraz uz viem ze to bola velka chyba hrozne mi teraz vypadavajuu uz som zufalaaa anisa uz nemalujem a stalee vypadavajuuuuu!!!!!!co mam robit prosimmm vas pomozte mi prosim
lenkamt a nebude chyba v nespravnom odlicovani? ak chces, aby tvoje mihalnice boli dlho zdrave a huste, vyhybaj sa ich prilisnemu treniu pri odlicovani. najlepsie je naniest odlicovacie mlieko na vatovy tampon, prilozit na zatvorene viecka, chvilu nechat posobit a az potom jednosmernymi pohybmi riasy odlicit. nesnaz sa odlicovat oci vodou z vodovodu alebo produktami, ktore na to nie su urcene. okrem toho, ze sa ti to nepodari, mozes si tak sposobit podrazdenie oci alebo tym mozes stratit mnoho mihalnic.
no ahojte..ja mam tiez jeden problem!!!vypadavaju mi mihalnice ale vo velkom,co s tym??neviete mi pomoct
a stoji tak okolo 100 sk
fakt riinovy olej je super..aj na nchty inak..pozri kup si ho v lekarni...a zober si kefku z nejakej starej spiraly..umy ju..a potom si davaj ricinovy olej nou..a anjlepsie na noc..po mesiaci by si mala vidiet vysledok..len trpezlivost
no ja by som neriskovala, ze sa ricinovy olej dostane do oci..