Dobrá kozmetička v BA

brazilcanka

opat som sa vratila k tejto teme a pozrela som si tu stranku alpha-h a tiez salony ktore s touto kozmetikou robia. tomasikovu mam dost daleko, tak sa chcem spytat nevyskusali ste nahodou salon na dunajskej 39? beauty centrum IB

roxy234

ja som bola v ULK asi dvakrat a uz by som sa tam nikdy nevratila. Vzdy som tam musela ist v piatok aby som v pondelok na verejnosti vyzerala ako tak normalne. Pristup bol katastrofalny, naparovala ma parou a vytlacala ihlou co mi akurat zanechalo jazvy. Ja osobne teda ULK vobec neodporucam....

klarinka402

Ahojte. ja som vyskusala jeden salon, nejaky novootvoreny a bolo to tam fajn. Aj mi poradila, ponukla produkty na doma. Cena celkom primerana...

brazilcanka

ja som bola v ULK. kozmeticka mi plet ocistila, naparila, povypichovala a vytlacala. bolo to velmi bolestive a neprijemne. pocas prestavok a posobenia masky si stale niekam odbehovala. nediagnostikovala mi plet a dala mi prve sednie nejaku ich univerzalnu masku a druhe sedenie masku na mastnu plet, lebo ze mam vyrazky, ale moja plet je total sucha a citliva. a po kazdom sedeni sa mi plet spamatavala niekolko dni, mala som zapalene flaky. prve sedenie mi po vycisteni dala posobit svetlo omnilux, ziadny ucinok podla mna. a druhe sedenie nejaky laser, ktorym mi pobehala tvar za par sekund...a samozrejme ze som platila "milu" ciastku :) takze tiez rada uvitam dobru kozmeticku lebo v poslednom case mam akne, ale plet je sucha a precitlivena a potrebujem ju ozivit

pingoo

Ahojte, na odporučenie katkan som zavítala k spomínanej kozmetičke..jedným slovom : úžasné!!!!presne ako písala, ste tam samé, pokoj, príjemná hudba, vysvetlí všetko čo robí (prvýkrát som bola), poradí, čo a ako máte robiť doma..popri maske spraví masáž rúk až po šiju..no nenormálne skvelé..vrelo odporúčam..a už sa teším na pozitívne účinky tejto kozmetiky Alpha-h.

katkan

Ahojte,
zabralo mi dost vela casu najst dobru kozmeticku. Mam problematicku plet (uzivala som aj roaccutane)-caste konzultacie u koznej lekarky. Akne sa mi vsak po roku liecny opat vratilo a lieky uz nechcem, lebo su drasticke na organizmus.
Po velmi dlhom hladani som nasla kozmeticku, ktora robi naozaj perfekne osetrenia. Vsetko mi vysvetlila, dala rady a uz nemam akne. Fakt mam uplne inu plet. Niekolko rokov pracovala v australii, kde si spravila aj certifikaty. Robi vylucne s australskou kozmetikou alpha-h. Je na Tomasikovej 10 (www.alpha-h.sk). Osetrenia su uplne super. Nikto okrem vas a kozmeticky v salone nie je a stale sa vam venuje. Ak mate masku na tvari, tak vam zatial masiruje siju a ruky a necita si casopisy a podobne veci ako niektore "profesionalky". A vsetko vam podrobne vysvetli a poradi ako sa mate o seba starat.

berusska

ahojte ja vam odporucam kozmeticku na trencianskej 47.je to mlada kocka vola sa veronika som s nou spokojna vzdy mi vycisti super plet.ale oplati sa jej volat skor lebo ma vzdy dost plno.0915 767 456

lucia.kop

ULK neodporučam...bola som tam sice este v roku 2007 ale niekdy viacej. Zaplatila som vtedy este 650sk, naparovala ma cca 35min,a zbytok bol asi 10 min a to stihla vsetko ostatne...aj s odchodom.Do hodiny som bola uz aj doma...

riavazivota

XJERRYx - vedela by si mi dat kontakt na tu dobru kozmeticku? alebo privitam aj ine rady, dievcata. Idem sa vydavat, bola som u kozmeticky dvakrat v zivote, oba pripady zle dopadli, tak uz som sa tam neobjavila...
prosim naozaj dobre skusenosti...vdaka