Snivalo sa mi ,ze byvam vo vysokej bytovke na najvyssom poschodi.Pozerala som von oknom a zrazu sa strhol vietor bol velmi silny...odstupila som od okna a chcela som prejstdo inej izby.Nedalo sa iba velmi tazko ,lebo sa zacala kyvat cela bytovka bolo to strasne mala som strach o svoju rodinu....a neskoncilo to nijak len so sa zobudila so zlym pocitom.Co sa snivalo vam?
SNIVALO SA MI
Mne sa snivalo,ze niekto blizky zomrel,bol v truhle,uz bol aj pohreb,bolo tam vela ludi a ten mrtvi vlastne este zil,mrvil sa,bolo to pre mna velmi neprijemne,ten pocit ze ho pochovaju zachvilu zaziva.Sen skoncil predtym,ako ho pochovali.Bol to neprijemny sen.
mne sa dlhe roky snivavalo, ze ked som chcela ist domov, byvam v panelaku, tak som nikdy nemohla najst nase poschodie. Ci uz som isla vytahom, stlacala som spravne poschodie, ale vytah isiel vzdy na ine, chybali gombiky, chybalo nase poschodie. Ak som isla aj schodami, tak to bolo podobne. Strasne sny. vzdy som sa budila s hrozou a cela spotena.
mamina mi hovorila, ze ked som bola asi dvojrocna, tak sme sa prestahovali do ineho panelaka, blizko prveho, a ja som bola von sa hrat a potom ma nasla suseda z prveho, ako som chcela domov, ale nik tam nebol, lebo som isla automaticky do starej bytovky.
asi to bolo preto. ale tie sny ma strasili celych 30 rokov!!
:).....Napiste este niekto.
mne sa snivalo ze som sla na koncert do New Yorku, a stratila som sa tam.Bolo to hrozne, nevedela som kde som a nemala som ani mapu.Flakala som sa po metre, nic som nemohla najst.Az som stretla mlady slovensky par,ktory mi poradil ubytovnu. Bol to stresujuci sen.
Inak myslim ze v tych nasich snoch je aj v tvojom a aj v mojom OBAVA