Milujem svojho priateľa najviac ako sa dá,bol mojim prvým chlapcom vo všetkom od prvého bozku až k prvému milovaniu.
Sme spolu rok a 8 mesiacov.Včera sa vrátil od starých rodičov,bol im tam pomáhať opravovať strechu.Bol tam 2 týždne.Keď som k nemu včera prišla,nevedel o tom,že k nemu prídem.Otvorila mi jeho mamka a povedala mi,že je hore aj so sesternicinou kámoškou,ktorá je práve u jeho sesternice.
Išla som k nemu do izby,dvere boli otvorené vošla som dnu.Môj priateľ sedel na posteli,ona pri ňom a bozkávali sa.Keď ma priateľ uvidel tak ju hneď pustil a išiel za mnou,lenže ja som vybehla z jeho domu a utekala som domov.
Volal mi,ale keďže som nedvihla,tak mi napísal sms:
Ahoj miláčik,
to čo si videla.Veľmi ma to mrzí,nechcel som ju pobozkať,ale 2 týždne bez Tvojich bozkov boli nesmierne dlhé a keď sa ku mne nahla a povedala mi,že mám nádherne oči jednoducho som ju pobozkal.Bol to len bozk,obyčajný bozk.Nepokračoval by som v bozkávaní s ňou,prosím ver mi.
Milujem Ťa a si pre mňa všetko na svete.Chýbaš mi.
Ja neviem čo mám robiť,verím mu,ale....To ale tam stále je.Môj priateľ je naozaj sexi chalan a divčatám sa páči,nežiarlim na ne,keď ideme po meste a ony sa za ním otáčajú,ale to čo som videla.Od včera plačem a neviem čo mám urobiť.
Bol to obyčajný bozk?Lenže mne taký nepripadal.
Ja mám 21,priateľ 26,sme dospelí,ale neviem ako to bude ďalej.
Prosím poraďte mi,prosííííííím.