Praskol nám kondóm

marsinka

no hej mala som akurad prve plodne dni.a potom sme to robili bez.lebo som mala neplodne ale potom uz neprisli kramy tak neviem.tak ti drzim palce aby si mala veeela vela detipapap a dakujem

lan

tha netrebalo sexovat s kondomom ale tabletky zabezpecit drahusik..sak de smeeee......ustavny zakon najnovsie hovori ze interupcia je legalna len pre zeny ohrozujuce ich zivot alebo pre poskodeny plod....

ejrjketty

ano ja som z toho otehotnela bohuzial na orvy krat to bolo ale asi pred 2 rokmi..isla som na prerusenie nemohla som si to nechat v ziadnom pripade..cize nemam dieta teraz..ale mam priatela teraz tak mozno niake bude..zasa sa mi pred par mesiacmi stala taka vec ze mi meskala menzes asi 12 dni tak somsi testy spravila a boli pozitivne ale potom som dostala tak som to asi potratila..vraj velakrat sa to stava v skorom stadiu ze zena to ani nevie ze tehotna bola keby test neurobila..tak teraz to nechavame na nahodu =)ale na kondom by som sa uz v zivote nespolahla..nikdy viac uz nato neverim..ty ale nemusis byt tehotna zalezi natom ci si mala plodne dni vtedy je pravdepodobnost najvacsia..ja som akurat vtedy asi mala bolo to na 18 den ...

marsinka

no dakejem .na priznaky sa spoliehat nebudem.no a ano ked to prasklo mi sme o tom neveedeli.az po chvili ked ho vytiahol.takze tak,no ano bola by som rad ale aj tak to je taky divny pocit ale hadam to prejde dakujem vsetkym papa

erjrketty

Samozrejme ze tehotna byt mozes ak praskol a vsetko to vytieklo donutra..ja som takto presne otehotnela praskol a sup bola som tehotna hned...a priznaky som ziadne nemala tiez..a test mi vysiel pozitivny ked meskala menzes par dni uz som si spravila..a lekarka to potvrdila aj..takze tak..ale tak nemusi sa to kazdemu takto stat ze na prvy krat hned otehotnie to je jasne.....a este jediny priznak som mala asi az ked mi uz meskala menzes ze ma bolelo brucho jak keby som ju mala dostat tusim..a nechutilo mi troska meso a parky ale to preslo hned..inak ziadne priznaky ani prsia ma neboleli proste nic mi nebolo,tak na priznaky sa nespoliehajte=)

joujou

ved ale si pisala ze by si bola aj rada keby si bola v tom..nie?no ak sa nevystriekal do teba tak ja si myslim ze niesi tehotna proste ti to meska,iba keby mu teda nieco uslo,a sprav si tehotensky test..budes mat klud.niektore su specialne take ze aj den dva po styku...papa

marsinka

no to som zase ja,menstruacia mi meska viac nez tyzden.zatial ziadne priznaky.bola som u ginekologa ale povedal ze tam nic nevidno a ze to je este priskoro potvrdzovat ze niesom v tom ak by to neprislo do 2 tyzdnom tak 100%som v tom.ludia na to si davajte velky pozor!!!