Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako mam prekonat ten pocit?

Príspevok v téme: ako mam prekonat ten pocit?
100%

ako mam prekonat to, ze chcem byt vzdy lepsia ako ostatni mat lepsie vysledky a vsetko robit lepsie, a aj ked dosiahnem ze som najlepsia som zo sebou nespokojna lebo viem ze to mohlo byt aj ovela lepsie.. mnoho krat tato moja vlasnost mi zneprijemnuje zivot a casto krat ma hryzie zly pocit ze niesom najlepsia ale to len v urcitych veciach. niesom namyslena ani nic, skor naopak ale neviem cim to je.. a mam hroznu tuzbu vediet ovela viac ako ostani a zerie ma ak nieco neviem...je to dobre alebo nie?

zuzanka65

Skús si prečítať Wayne Froggat Šťastie je vaša voľba. Mohlo by ti to pomôcť a aj sa možno zbaviť toho pocitu, či už sa podceňuješ, alebo naopak vyvyšuješ nad ostatných, nezabúdaj si človek a máš právo sa mýliť, je to ľudské.

vecernica

ja si nemyslim ze to je problem. len ti chyba mozno radost s toho co si dosiahla.ale mozno skus uz to co si urobila hodit za hlavu a rozmyslat nad novym cielom a neuvazovat ze ci to fakt bolo na 100 percent vykon

100%

no jedine s mojim priatelom.. nerada si to priznavam.. hambim sa za to..! ale ked mna to zenie k prekvapujucim vysledkom sice pre inych k prekvapujucim ale ja som stale nespokojna:)..

100%

ale nie spavat mozem... ale ked v skole som nemala vysledy na 100% aleboo aspon na 103% stve ma to a aj to ked je niekto lepsi ako ja..

heureka

no podla toho z ktorej stranky sa nato pozeras...je to dobre lebo ta to zenie dopredu a v buducnosti to aj daleko dotiahnes ale na druhej strane ak ti to neda ani spavat a nemyslis na nic ine tak je to podla mna uz chorobne a mala by si s tym navstivit asi nejakeho odbornika a poradit sa s nim...mozes si tym nejako ublizit..po psychickej stranke skor myslim...