Uz som tu raz o tom pisala, mam taky problem, ze sa neznasam kvoli svojej jazve z popaleniny, mam ju uz 10 rokov ale v poslednej dobe to pocitujem este intenzivnejsie, niekedy ma normalne ovplyvnuje v mojich rozhodnutiach...ako napr. ked ma nejaky chalan chcel a pacila som sa mu, moja hlava povedala stop ze to nemoze byt pravda, lebo ja mam tu hnusnu jazvu...ja sa tym nicim a vazne sa nemam kvoli tomu rada, mne to uplne zmenilo zivot a zmyslanie a postoj k samej sebe...na to sa mi potom nabaluju dalsie problemy, z depiek sa uz liecim, ale ako mam vyriesit tento problem s tou jazvou...stratila som sa sama v sebe a vazne volam o pomoc, lebo to zacinam pocitovat vo vsetkom...mam pocit ze ten uraz mi ovplyvnil cely zivot alebo skor ja som si ho nechala ovplyvnit tym zmyslanim...stale si opakujem keby som sa nebola popalila nebolo by to to a to...a ide mi z toho sibnut, zacarovany kruh...a toto musi skoncit, inak sa naozaj scvoknem alebo si nieco urobim...co mam teda robit, ako sa mam zacat znasat aj s tou jazvou...ako si mam zacat verit, dovtedy som nemala problem, teraz si uz pomaly v nicom neverim:( som z toho velmi smutna a znicena
-----------------------
Popáleniny www.zdravie.sk
Mám psychické problémy kvôli jazve z popáleniny
dakujem vam za odozvy, s tou jazvou sa snazim vyronat a nemysliet na nu...nechcem byt len povrchny clovek, v poslednej dobe sa mi to dari...
ssienna dakujem aj tebe za prispevok, si uzasna,mas moj velky obdiv, chcela by som byt ako ty! ale nepride niekedy na teba taka blba chvilka a "nadavas" na vsetko co sa ti prihodilo...chapes ako to myslim...!? jednoducho ze v hlboko vo svojej dusi ta to predsa len troskuvie potrapit...ze sa spytas preco prave ja...? velmi ta obdivujem, len chcem vediet ci to na teba niekedy pride a co vtedy robis...ja som teraz ok, beriem to s nadhladom, len niekedy ma prepadnu chmurne myslienky
lencok1, mala by si sa prestat tolko lutovat. ked som citala tvoje prispevky, znelo to, akoby si mala popaleniny na polovici tela a stale to bolo vidno.......ale ty mas jednu jazvu, ktoru aj tak nikto nevidi a mas z toho depky? ja mam popalenu celu tvar a ruky, co sa skryt neda. a nepotrebujem sa lutovat a namiesto toho sa snazim s tym daco robit. a pomaha to fyzicky aj psychicky. strasne ma poburuje, ze z toho robis neviem co, aj ked tu jazvu vidno maximalne na kupalisku. zamysli sa nad sebou a prestat si nahovarat somariny.ked som bola mala, kazdy ma lutoval, ale ja som nechcela byt cely zivot skareda, tak som si to prestala vsimat a som uplne normalna a ver tomu, ze keby si ma teraz stretla, prve, co by si si pomyslela by bolo, ako dobre vyzeram a az potom by si si vsimla, ze mam jazvy. myslim to dobre, zabudni na svoje jazvy a ludia zabudnu, ze ich mas tiez.
sexik69sexik atakdalej: dost ti zadrbkava. lencok: kasli na to su aj horsie veci...pozri sa na leee..ma to co ma (vlastne nema)a tesi sa zo zivota.neviem ci ta to nejak ovplivni ale mala som kamaratku ktory bola asi najkrajsia v celej blave, chlapi za nou slintali ako nemecke dogy..jedneho dna si tak cupkala po prechode prechodcov stasna ako blcha (pred dnom zasnubena) a zrazu do nej napalil jeep a bolo po stasti... takze tak... :(
ZA TO SA NETREBA HAMBIT JE TO Už TAKE NENI NIKTO NA SVETE DOKONALY
preco som taka sprosta???kokos....sa uz musim prebrat nejak.....
no jo arwii to pocasie cez vikend bolo "uzasne"...aj moj chlap sa cely den "ulieval", lebo ho seklo v krizoch, chudatko moje...
evul držím Ti palec. Je zarážajúce čomu sú dnes ľudia schopní neuveriť. ...asi máš niekde čakáreň.
Ak sa nedá pochopiť živá a mrtvá voda možno pochopíš zmiznutie 65 bradavíc z večera do rána , samozrejme bez asistencie lekárov. A iné, a iné, a iné....
Ale nemusíš tomu veriť. Kdesi som čítal, že v amerike žijú takí magori,ktorí bez reklamy nedokážu kúpiť ani toaletný papier. .. no neverte im keď vidíte čo robia...
kávička chutila, len teraz je mi nejako zle od žaludka:( vonku je hrozné počasie, horšie si ani neviem predstaviť:)
niekedy by som bola najradšej sama doma..ten moj je uz druhy den v posteli s výhovorkou obrovskej unavy:( ja sa proste vyspím a som čula a preto to nechapem. a ked som ja unavená, to este neznamená, ze ho ignorujem
A ty ako Arweenka? ako chutila kavicka:)?...ja si ju akurat teraz vychutnavam a potom musim dorobit jednu pracu do skoly, sa mi nechce akosi:(, ale musiiiiim