Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hadka, co dalej?prosim o radu

Príspevok v téme: hadka, co dalej?prosim o radu
vecernica

Moj problem je ,ze moj priatel (asi uz byvali),sa prestaval so mnou rozpravat v niktore dni.Co by bolo celkom normalne kedze je introvert.Lenze trva to trebarz tri dni ked ani neodpoveda na banalne otazky typu chces caj?ide ma roztrhnut,ale som slusna a ticho hoci potrebujem sa rozpravat,ale on vytvara take ticho ze pocut aj to ako prehltam, ani najest sa neviem pri nom,s tej atmosfery.Dnes povedal 12 viet za cely den .Odpovedal ak vobec na treti krat polozenu tu istu otazku.Potom zle nieco urobil, a kedze to trva uz 5 dni, vybuchla som zo slovami ze ci je debil a psychopat.Na to si zbalil veci vynadal mi do pi.... odisiel a nechal ma v stichu jednak financne,lebo mame drahy byt sama nezvladam platit 9 tis.na najom a rozrobenej renovacie, objedna nova kuchynsku linku atd.nebol ochotny ma ani odviest do predajne autom ktora bez auta nedostupna. Cize stahovat budem taxikom.Urobila som chybu?sme spolu dva roky.a stale sa to opakuje.ale vacinou ja ho prosim o odpustenie.za nadavku,ale problem je podla mna ze vytvori napatie niekolko dni a ja uz nevladzem niekedy z nervami.myslim ze zostanem sama na vianoce. co mam robit? mam sa rozist?prosim odpiste aj kriticky na mna!:))) musim to surne riesit.