Mam 13,rysave vlasy a pehy.Strasne moc chcem nejakeho chalana ale mna stale nik nechce .bola som z toho taka zufala ze som zacala chodit do mesta akoze vecer...a tak ..uz presli skORO tri tyzdne od toho co chodim a stlae nic,..ja uz prestavam dufat v svoju takzvanu krasu...:( boze ak chce nekto footo napiste email a ohodnotite..:( bo aj take skraty .co tam chodia tak si ich hocikto vsimne...co mam robit je mozne ze moc chcem>/
moc chcem? alebo ja uz nevem
"nastastie" som mala tu skusenost,chodit tak do mesta na diskoteeeky apod (v 15tich),ale po 2 mesiacoch ma to preslo pretoze to bolo cele vzdy o tom istom...uprimne-myslim si ze "v meste" je to najhorsie miesto najst si chalana,ak chces niekoho vazne...tam najdes maximalne takeho s ktorym sa budes bozkavat pod branou a na druhy den sa neozve..cest vynimkam
no ja sa priznám,že by som svoju dcéru večer do mesta nepustila...to je fakt len o tom ako to napísala miri413
ale prd...na kazdeho raz pride :) neponahlaj sa-zbytocne by si sa bozkavala s niekym kto mozno ani za to nestoji..moj prvy bozk bol..divny :S
a akoze tvoje vsetky kamosky sa uz bozkali ci co ?:)
takto to zacina...v 13 chce mat baba chalana, v najneskor 14 sex a ako to dopadne? ze v 15 su tu same mamicky... ja neviem kam sa ty mlady ponahlaju! co je toto za nerozumnu generaciu?
:-) aj na bozkávanie máš čas..nájdi si najprv dobrého kamaráta,aby si sa naučila komunikovať s chlapcami
no ale to bolo také,že som mu ani ruku nedala...proste mali sme ostať len kamaráti....
noaco ze nemas chalana..si preto snad menejcenna? NIE SI