Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lindynette

laraa_

hp - mozem teda vratit tabletky do lekarne? preplatia mi ich? kedze vravis, ze novynette nie su zle. ja som s nimi nemala vacsie problemy, teda aspon som si nevsimla. hlava ma bolela vzdy, ale so zaludkom som problemy mala, lenze bohvie, ci to bolo od tych tabletiek. ja uz fakt neviem co, ani lekar mi velmi neporadil. a to uz mam noveho :-(

hp

no tak ja som brala tu 30, a dievcata,nic moc... nerobila mi dobre, bolel ma z nej zaludok, dokonca som vracala, bola som neskutocne naladova, bolela ma hlava, aj napriek tomu ze som mala dostatok tekutin.ani som nepribrala ani neschudla.
potom som uzivala dlho cilest a na ten sa nemozem vobec stazovat.
inak neviem preco si presla z novynettu, su to dobre tabletky, a dolezite je ze maju nizsi obsah estrogenu...co je vzdy dobre. nie je dovod menit tabletky, ak ti robia dobre, nemas ziadne problemy... doktor ich meni az po niekolkych rokoch....

laraa

1bambulka14.. fiha, tak to dufam ze aj zaberie na mna :-). ja mam teraz 52, chcem mat opat 49. vies, som pribrala v zahranici 5 kil, podarilo sa mi zhodit len 2 :-). ma stve, ze nikto nevie o tej lindynette 30.. ani neviem preco mi ju doktor predpisal. len som uz nechcela brat novynette

1bambulka14

laraa, ja berem lindynette20 a musim povedať, že tato antikoncepcia mi úplne sadla...a musim povedať, že pred tym som važila 53-54 a teraz vážim 49-50...to sa čudujem...potom aj kramy mi chodia na čase a nemam krče a su slabšie a kratšie...takže ja sa nemôžem sťažovať :-))

noonaa

mam ju uz asi 4 mesice a je super,nepribrala som,skor som schdla o 2 kg....plet vpoho,taky normal,bolesti obcas mam pred kramamy,ale mierne....a ani naladova nie som...som velmi spokojna