21 a 36 - mam obavy. prosim o nazor

Príspevok v téme: 21 a 36 - mam obavy. prosim o nazor
maminajanka

prajem vam dobry vecer. tak nakoniec som sa sem odhodlala napisat aj ja pod tazobou jedneho problemu. nemozem povedat ze ma to nejako extremne trapi, ale ked som sa dozvedela o jednej veci, tak ma trosku zarazila..

mam dceru, je velmi inteligentna 21r studentka na VS, je spravne pojasena a krasna - ved co ine aj mozem napisat o svojej dcere no pred par mesiacmi si zacala pisat s jednym doktorom z nasho mesta - ma 36r., je naozaj uznavany a pekny, je slobodny a byva blizko nas. zevraj mu vztahy ztroskotali pre pracovnu vytazenost. ako prvy jej napisal on na mail, na zaklade nejakeho streleneho inzeratu, ktory si podala z recesie. ona mu najprv nechcela odpisat, ale ja sama som ju presvedcila, ze nech si s nim pise, a da mi to potom precitat, ze bude "sranda" a ved vsak je doktor.nie?typicka mamina som viete, ja som dost fascinovana z takychto technickych vymozenosti. no lenze decka moje, oni sa mi do seba akosik zalubili. chodia na rande. vidim ze je stastna.. velmi stastna. a pocula som, ze aj on je spravny chlap a tiez viem ze si rozumeju, velmi pekne sa o nu stara, je velmi galantny a mily.

ale predsalen ten vek. je to 15r rozdiel mam obavu. mam hrozu z toho, ze je len o 9r mladsi ako ja. ved by mohol byt moj brat. poznate manzelstva, resp. partnerstva aj s vacsim vekovym rozdielom? funguje im to?

neva

moji krsný rodičia mali taký vekový rozdiel. Keď sa brali tak ona mala 20 a on 35. Krsná mama má teraz 65 a asi 10 rokov je vdova. Inak manželstvo bolo ok, narodili sa im dve deti.

no a co

on uz jednu dceru ma z prveho manzelstva, takze s detmi ma nesuri...a potom je to stale on, co mi hovori, ze ho aj tak raz necham, lebo je medzi nami 15rocny rozdiel.stara sa o seba, spolu chodime svicit, vsetko robime spolu...je to uzasny clovek a nikdy by som ho za nevymenila za nikoho ineho

no a co

ahojte vsetci
ja mam tiez 21 a moj priatel 36 sme spolu 2roky, byvame spolu, a je nam uzasne.vobec nemam poit, ze mi nieco unika, chodime spolu von, do kina, sem tam tancovat, na vecere, na vylety a je to uzasne..

beatka33

Ja mam manzela st.od seba o desat rokov.mam posit,ze som preskocila mladost a som rovnako zrela,alebo stara,ak chcete,ako moj manzel.neuzila som si ziadnu mladost,pretoze on chcel hned deticky,nevodil ma do spolocnosti,na zabavy,do kina,divadla,pretoze jeho to uz nebavilo,bol uz vyzity,jemu vyhovuje,ked sa vrati domov a ma navarene,poriadene a vyprate.ale mne to cely zivot chyba.milujeme sa,ale je to ako zit v druhej dimenzii.nikdy sa neprisposobil on mne,ale ja jemu.na druhej strane,mozem povedat,ze som v nom nasla oporu,tym,ze sa mu neziadalo chodit von,bol vzdy doma pri mne,takze som sa nikdy nemusela bat flamovania,alebo nebodaj nevery.ale ten uleteny,sialeny,bezstarostny zivot,co som mohla zazit s rovesnikom mi doteraz chyba,pretoze som rovno zostarla o desat rokov,aj ked vekom na to nevyzeram.

pepe1

Ahoj maminajanka-
Moja mamina sa rozviedla, neskorsie si nasla znamost a vydala sa po 2 krat. Moj terajsi otec-otcim je od maminy starsi o 14 rokov, a klape im to. Len ta predstava ju mate, on ma teraz 60, mamina ma 46 a maju spolocnu dceru, ktora ma 11 rokov, a nadokaze sa jej uz tak venovat, lebo je stary, je na dochodku, a stale nervozny.. Len tolko, z mojho pohladu..

tajna

Aj ja si velmi dobre rozumiem s chlapom o 15 rokov starsim. Keby nebol zenaty,tak nevaham a davno som uz s nim. A sme velmi dobri kamarati. Ten pocit, ze som stastna, ze ho poznam, sa ani opisat neda. Funguje to. Ak to ozaj obaja myslia vazne.

ewe

Ja si myslim ze prave teraz je najviac citit ten ich vekovy rozdiel.Teraz by sa on hodil viac k tebe a ked bude mat tvoja dcera 31 a on 46,tak uz nebude az tak vadit ten vek,lebo budu obaja uz dospeli a vtedy uz neni az tak citit ten rozdiel.Tiez mi nejde do hlavy,ze on tak "dobre vyzerajuci",sarmantny a sam??!Je to divne,napriek tomu ze je zaneprazdneny robotou.Mozno ma nieco divne v povahe,co teraz prehliadate.Necudujem sa,ze tak obskakuje tvoju dceru,ked je ako pises pekna,mlada.Nedajte sa zaslepit,chlap co sa o seba tak velmi pestuje,oblieka a predvadza je trocha divny.Hlavne v jeho veku.Neni vsetko zlato,co sa blisti !

maminajanka

baska13 ano ja som tiez myslela na to ze ma 36 a nema rodinu. vraj mu vsetky vztahy stroskotali na tom, ze ma narocnu pracu na cas. co aj verim a pritom aky je uznavany odbornik, tak sa ani necudujem. no.. takze tak k tomu preco nema rodinu :(

dufam ale ze chapete moje obavy. niektori mi hovoria, ze jezis tvoja dcera bude mat 31 a on 46 - katastrofa. ved uz bude stary dedo, unaveny.a zomrie jej urcite skor a bude mlada vdova a taketo reci :(

musim povedat ale ze vobec nevypada na 36, ja osobne som si myslela ze ma 26 ked som ho uvidela. stale sportuje, stara sa o seba, super sa oblieka - typicky talian(ano povodom je talian), ale je veeli galantny a neuveritelne sa o moju dceru stara a niekedy mam pocit ze je taky pojaseny ako moja dcera. ked to vidim, tak jej normalne zavidim. ale obava je stale..najmä ked pocuvam niektore nazory :(