ASI MESIAC DO ZADU SOM SA STRETOL Z JEDNOU BABOV NA KAVICKE,DOBRE SOM SA CITIL ASI AJ ONA ASPOM TO TAK DAVALA NA JAVO MALI SME SI CO POVEDAT ATD.JA SOM SLOB-BEZ ZAVESKOV!ONA SA RZISLA V AGUST ALE EX JU OTRAVUJE STALE ONA HO UZ NECHCE TAK TO SPOMINALA.
PROBLEM JE ZE MA PRITAHUJE A ZALEZI MI NA NEJ,TAK SOM JEJ NAPISAL SMS PO TOM STRETNUTI TYZ.ZE CI NECHE NA KAVICKU.ONA RADA BY SLA ALE ZE EX JU ZACAL OTRAVOVAT .TAK ZE ONA SA MI POTOM OZVE KET BUDE KLUD JE MESIAC OD VTEDI A ONA NIC .
JA SA JEJ NECHCEM OZVAT LEBO KET MI SLUBILA ZE ON SA OZVE TAK TO TAK BERIEM.MOZNO SOM PRYLIS TVRDOHAVEC ...ALE CAKAM"MYSLIM NA NU !
CO BY STE VY ROBILI KOCKY CI CHALANY NA MOJO MIESTE?JA MAM 30 ONA 22r
dakujem za radu prajem pekny vecer
PROSIM O RADU ?
veru, sme my baby, lacno ziskatelne :) staci kytica za dve stovky a uz mas frajerku :)
podla mna su tiež vyhovorky že sa nechce stretnuť kôli tomu že ju ex otravuje. Čo to ma s tým spoločne ..?
A zasa to že povedala že sa ti ozve nemusi znamenat že sa ti ozve. Myslím že malo je takých žien kt. by sa same ozývali a hlavne v podstate neznamemu... Ženy chcu byť dobijane!!!
TAk zober telefon a zavolaj jej, za to nič nedaš. Aspon zistiš či sa nevratila k ex. A ked nie tak možu prist na rad aj tie kvety do prace .. :-)) Držim prsty ! Len sa nehraj na hrdeho hrdinu v tejto situácii ti to neprináleží.
LEA ma pravdu, baby su jesitnejsie ako chalani. Ja som tiez zacinal s dobijanim teraz uz mojej priatelky, stale som otravoval a nic. Potom som jej poslal kyticu kvetov do skoly, lebo doma by to videla najviac jej mama a sestra, ale v skole to videla cela triada, a potom cely bus, ked isla domov.. Vyskusaj kvety, mohlo to zabrat.. Pekny den Ti prajem a "KLOP, BUDE TI OTVORENE.." ...
nie kazdy musi ovladat pravopis. niekto dobre pise, ale nie je prakticky alebo ine veci nevie. v tom by som chybu nevidela
to je hlupost co tu pises. na 30 rocneho by si uz mal trosku ovladat pravopis. ak nie, tak sa ho douc, myslim si,ze sa ti neozvala po tej pravopisne strasidelnej sms-ke, ktoru si jej poslal.
Zlakla sa, chudiatko.
ale vsak sa nerob taky nedostupny. kludne sa ozvi. das jej tym najavo, ze na nu myslis. ini chlapi aj ovela viac otravuju, kym im zena da sancu. a taka dobra rada: ak jej posles kyticu zasielkovou sluzbou, ale velku, najlepsie do prace, ona odpadne od radosti, bude sa pysit pred kolegynami, a mas ju v hrsti
odbila ta,to je jasne.podla mna,nic by si nespravil zle,keby si sa jej po mesiaci ozval a len tak sa opytal,ako sa ma a ci ju este byvaly neotravuje.odpoved ti da sama.
nechcem ta sklamat , mozno si len nejaka jednorazovka , alebo sa davno vyhrieva pri ex
Podla mna, na teba kasle.Su to klasicke vyhovorky a aj som take pouzivala, ked som mala paralelne vztahy.AK by ta chcela a zamilovala sa tak urcite si najde cas a vyrisi vsetko do tyzdna maximalne. Toto je klasicka hra na city na dve strany.Ona nie je do teba zamilovana.Urcite nie. Inak by sa chovala.Takze hladaj dalej.