Pri vchode do posvy sa mi vytvorili akoby pluzgieriky a pri styku a peetingu to dost pali a reze...neviete niekto nahodou co to je? inak to vobec necitim,ani neviem ze to tam mam,nijake svrbenie a ani zapachajuci vytok.uz som zufala,lekarku mam choru a dlhsie neordinuje.poradte mi prosim nieco :(
!!! pluzgieriky tam dole...pomozte prosim :(
No s čim by som najskôr začala asi tým že odporučam ti dať sexu pohov už len z toho dôvodu že by si mohla nakaziť partnera a keby to dostal aj on tak u mužov sa to väčšinou rieši obriezkov a to by ste isto ani jeden nechceli a pozor keby si si myslela že kondom ti pomôže aby si partnera nakazila tak omyl.V žiadno pripade to neni pravda kondylomy HPV je hnusný virus ktorý prelezie aj cez poriky kondomu a teraz nedávno to dokonca dávali aj v televizii v črepinách s hviezdičkou to bolo mysli m ak sa mi bude večer chcieť tak to na nete na markize pozriem v archive a poviem ti kde to najdeš a môžeš si to pozrieť takže ak nechceš chalana nakaziť tak daj si pauzu lebo ani kondom ti nepomôže.Dalej by som ti poradila nadávaj si to leptať to neni dobrý druh liečby daj si to spraviť dusikom alebo chyrurgicky lebo leptanie to neni odstraňovanie dusikom to je leptanie pedofilinom a to by som ti neodporučal ten tvoj doktor je asi sto rokov za opicami ked ti chce nasadiť takuto liečbu.Vieščo poradim ti vykašli sa nanho a urob to ako ja najdi si dobru kožnu doktorku a tá ti to isto bude robiť dusikom len ked to máš ešte uplne maličke tak neviem či sa to môže robiť s tým nemám skusenosti ja som to už mala velke takže mne hned povedala že su to kondylomy ktore musia okamžite preč.Čo sa týka tých mastičiek čo ti dal tak neviem ale na kodylomy mastičky pomáhaju tak na 5 percent zo sto.Viem to lebo mi to povedala moja doktorka že máááááálo komu pomôžu mastičky a ked aj ano tak možno tak na 3-4 mesiace a potom aj tak pridu na dusik a tak isto som aj vela študovala na nete o tejto chorobe a raz som čitala forum kde pisali nakazený s touto chorobu že pomáha fakt len ten dusik alebo chyrurgicky zákrok niektorý tam pisali aj o tom pedofiline čo leptá tie kondylomy ale to je rizikove pedofilin sa dá kupiť ale musi ti to robiť doktor ten nemôžeš použivať sama lebo je nebezpečný lebo on leptá.Takže dve rady snaž sa vyhladať odbornu pomoc vo forme liečby dusika nie leptanim pedofilinu a daj si pauzu so sexom aby si nenakazila toho priatela a tak isto by si si to pohlavným stykom mohla rozniesť aj na miesta kde to ešte nemáš.Ak masturbuješ tak daj si pohov aj s tým pretože aj rukou alebo vibrátorom si to môžeš všade rozniesť a čim budeš mať toho viac tak oto horšie a dlhšie bude liečba trvať.Ak budem mať teda čas tak večer ti pozriem tu reláciu a môžeš si to pozrieť.Tak sa maj zatial a neboj musiš veriť že všetko dobre dopadne.Hlavne teraz musiš nad touto chorobou vyhrať lebo môžeš dostať rakovinu maternice šak to som ti už pisala takže nieje to sranda.Drž sa rád čo som ti dala a dobre to dopadne viac už pre teba neviem urobiť kolko som mohla tolko som ti poradila
Ahoj veronča,
tak dnes som bola u toho zastupujuceho lekara.pozrel sa dnu a nic tam nevidel...az ked som ho navigovala tak to nasiel a povedal ze to je take malinke...samozrejme nevedel co to je...povedal ze nevie co by to mohlo byt ,ze by to mohli byt aj kondylomy ale ze dufa ze nie,ze to neni standardny nalez tak ze teraz nejdeme nic leptat lebo kedze je to take malicke nemusel by vsetko zasiahnut a aby zasiahol tak by musel velku cast poleptat...povedal ze mi da Macmiror a Myfungar krem,ze to najprv skusime preliecit a ze ked to nezmizne,a nadobudne klasicky nalez ako kondylomy vyzeraju tak ze potom budeme leptat.a ze tiez uvidime ci sa to bude sirit...tak ja fakt neviem...moze byt ten nalez po zhruba 1 mesiaci existencie taky nevyrazny,ze si ho skuseny lekar ani nevsimne najprv a ze sa vobec nepodoba na kondylomy? a to leptanie myslel ten dusik?boze...to budu zas minimalne 2 tyzdne kym to doberem a dostanem sa na kontrolu :( aj sa zjasim.aj tak sa mi tie kondylomy zdaju divne...sak uplne prvy sex som mala na konci septembra a uz na konci oktobra som to zacala citit a som si ista ze priatel nema nikoho ineho a ja tiez nie...tak ako by sa to na mna dostalo?...no asi sa snazim len samu seba presvedcit...
ja som si to vsimla po predchadzajucej menstruacii,cize to mam asi daco cez 3 tyzdne...a akurat som vtedy nasadila antikoncepciu tak som myslela ze to moze byt z toho ako alergia daka lebo antiku som velmi zle znasala a mala som vela vedlajsich ucinkov.
ja som mala prvy sex len v septembri a priatel nema nijake problemy to by mi povedal a tiez som ho nepodviedla,on je moj prvy.ja som niekde citala ze sa to da aj na WC dostat,myslis ze je to pravda?boze asi zajtra namiesto prednasky pobezim k zastupu za mojho lekara lebo tieto nervy neznesiem.dnes som vzala poslednu tabletku antiky takze zajtra rano by este kramy nemali byt.dufam ze ten lekar bude aspon trosku ohladuplny a nenahlasi nic lebo to si ani neviem predtsavit rodicov,oni su toho nazoru ze az po svadbe :((( boze sa velmi bojim...
Biška ja ťa nechcem strašiť ja som ti len narovinu povedala čo to môže byť kiež by som sa mýlila ale podla toho čo si napisala tak su to kondylomy-papilon virus HPV a oni su neni citiť to ani nevieš že máš ani ja som to nevedela že to mám mne to našiel priatel ked mi povedal že čo to mám na pluzgiere alebo bradavice a ja som mu povedala že neviem tak som to sledovala a ked som videla ako sa to zväčšuje a rozmnožuje tak som ihned letela doktorke a to že budeš mať menzes no tak ti poviem ja som mala tiež na tu potvoru menzes ale išla som aj tak.Doktorku som na to upozornila že mám menzes videla som na nej že jej to nebolo jedno ale domov ma nezahnala šak je doktorka ona ťa musi ošetriť ako ono to fakt záleži aká je doktorka lebo ak je sprostá tak ťa zaženie a povie ti prid až ked budeš čistá ale sprav to tak ako ja tesne pred tým ako pojdeš k nej tak sa poriadne osprchuj a bude to pohodička neboj.No dám ti ešte jednu radu.Porozprávaj sa s priatelom o tomto pretože toto je pohlavná choroba takže si to dostala len pri styku a ked on nič na prirodzeni nemá tak to už má odstránene ale vyrus mu vtele ostal preto ťa nakazil alebo až si svojho chalana podviedla a vyspala si sa s iným tak je možne že si to dostala od druheho a vtom pripade to už asi nezistiš od koho si to dostala no a musim ťa upozorniť ešte na jednu vec.Každá pohlavná choroba sa nahlasuje a je len na doktorke či to nahlási že máš pohlavnu chorobu alebo nie mňa na to moja doktorka upozornila že sa to musi nahlásiť ale zlutovala sa nadomnou a neurobila tak tiež všetko záleži aku máš doktorku moja je super takže môžem byť rada lebo keby to nahlasila tak policajti by ťa hned šli vypočuvať s kým všetkým si spala a každeho koho by si nahlasila by musel isť na vyšetrenie ono su neni srandy s tými chorobami preto si dávaj fakt pozor s kým sa vyspiš.Som tu stále pre teba takže ked budeš čosi potrebovať tak kludne zas napiš.Ja viem presne ako sa citiš ja som tým prešla ja som preplakala cele dni kôli tomu takže viem čo momentálne preživaš
veronča a tiez si mala take priznaky ze to vobec nebolo citit,iba pri styku? boze sak si ma totalne vylakala :(((( a to na tu potvoru ani teraz nemozem ist k lekarovi lebo budem mat menstruaciu :(((
Biška ide zrejme o kondylomy HPV virus na tvojom mieste by som nečakala na to kým pride doktorka z dovolenky ale čo najrýchlejšie by som sa ponáhlal niakej gynekologičke pretože kondylomy su velmi nepijemne rýchlo sa rozmnožuju a môžeš z toho dostať rakovinu maternice.Už len to že to je virus ti musi vravieť že to treba ihned začať liečiť ja som to mala tiež nechcem ťa strašiť ale su len dva spôsobi ako to zlivkvidovať bud dusikom ktorým ti to budu odstraňovať asi na štyri krát trvá to asi mesiac aspoň mne to tak robili lebo ono sa to s tým dusikom nedá naraz odstrániť a tiež záleži ake to máš už rozmnožene tam dole no a druhý sposob je chyrurgický zákrok.To tiež všetko záleži v akom štádiu to už máš.Fakt ťa nechcem strašiť ale čákaju ťa neprijemne chvile pretože na to neexistuju žiadne tabletky dá sa to odstrániť len takýmto spôsobom a ked ti to aj odstránia tak na 50 percent sa ti to za pol roka vráti mne sa to zatial nevrátilo ale doktorka ma upozornila že aby som s tým rátala že sa HPV virus kondylomy môžu som ťahať celý život záleži ako sa tvoj imnunitný system s touto pohlavnou chorobou vyrovná a ty stým nič nespraviš toto riadi tvoje telo.Prajem ti vela uspechov a ked budeš potrebovať podporiť alebo podrobnejši ako ten zákrok funguje tak mi daj vedieť ja som podstupila oba zákroky lebo som tých pluzgierov mala strašne moc až na análnom otvore sa mi rozširili aj v pochve takže ja som to nemala lahke preto ti vravim že okamžite vyhladaj odbornu pomoc kým to nemáš moc rozmnožene lebo potom sa z toho aj zblázniš.
chod k inej lekarke.. moze to byt hocico a moze aj nemusi to byt vazne, ale bude lepsie pre vsetkych ked budes vediet, o co ide...