Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je mi hrozne

moniqa87

nemas v zivote vyssie ciele ako len schudnut? studium, kariera, zalozenie rodiny? po nicom inom netuzis?
z toho ako pises usudzujem, ze tu pomoc nenajdes, lebo tu ti nikto nebude pisat ako schudnut ked mas 50kg, sama tu reakciu vidis, utekaj odbornikovi...
nie si ani dost ustretova na to aby ti niekto skutocne pomohol, sorry

terka.nr

moniq..nezalezi kolko mam rokov..asi tak ze som este "nastorocna"..mozes si tipnut..
a preco je to premna dolezite???preto..
zboznujem pocit,ked sa postavim na vahu a mam aj menej ako som cakala,ide mi srdce z hrude vyskocit od stastia,ale ak mam viac,je mi do placu..proste je premna dolezita postava,preto si to kontrolujem

moniqa87

nejde tu o nadavanie, evidentne mas vazny psychicky problem, mala by si co najskor vyhladat psychologa... kolko mas vlastne rokov?
vobec nejde o tie kila, alebo skor gramy, ale o tvoju psychiku
napis prosim preco je to pre teba take dolezite?

terka.nr

nikto ma nechce pochopit,lem mi nadavajte,ved fajn-ved hlupa pubertacka co sa stale vazi,a ide jej to uz na rozum..
ale fakt neviete,neviete si predtsavit,aky je to hrozny pocit,mat co i len gram navyse.je to premna strasne.momentane mam 50,3 kilo,ale cem to dat do ranajsiej podoby.a potesim sa,ked bude menej:)

janiq

Terka: dievca, uvedom sa! A co najskor sa objednaj ku psychologicke, lebo s takym postojom k zivotu veru umries, ale na hlupost. Ospravedlnit ta moze len ak by si mala 13-15 rokov. Pekny den

bambulo7

kde si pribrala zlaticko do tukov ti z toho nesiel ani gram to co mas navyse je jedine tak voda a to co si spapkala ved aj to ma nejaku tu vahu a ver tomu ze ako si to tam dostala tak tak isto to pôjde z teba aj von tak sa nestresuj pre hovadiny.... ak ano tak si chora a treba to liecit... len aby si nedopadla moc zle...

lea

vies co, Terka? hrozne je tym ludom,ktori ziju v nekonecnych bolestiach kvoli vselijakym chorobam a nie nejakej pubertacke, ktora nema ine problemy ako vazit sa