ja ho este stale lubim ale..:(

Príspevok v téme: ja ho este stale lubim ale..:(
smutnuckaa

rozisiel sa so mnou chalan(po pol roku)obaja sme sa velmi milovali krasne nam spolu bolo mysleli sme ze to bude uz navzdy. Ja ho este stale lubim i napriek tomu ze mi velmi ublizil a este mi ublizuje neviem sa zbavit toho pocitu.. velmi cem byt zase s nim ale on uz asi nie mam taky pocit ze sa rozisiel so mnou kvoli inej nechapem ako mohol ked take veci vravel ...:(velmi ma to ranuje som nestastna ja ho cem s5 ja si uz neviem predstavit zivot s niekym inym...:(jooooj preco?:(

med

ahoj smutnuckaaa bola som vo velmi podobnej situacii....rozisla som sa so spoluziakom v 3. rocniku ale po 1 a pol rocnom vztahu....nakecal mi, ze si potrebuje oddychnut od vztahu, ze je to nan ho vela a bla bla...tak co mi ine ostavalo, nechala som ho ist.O par dni si zacal s "jednou" a ako sa mi dostalo do usi nezacal si az o par dni.....ale este pred par dnami od rozchodu.....chapes.No nehnevala som sa nan ho, teda lepsie povedane nerobila som mu sceny a nedavala to na javo, ale vo vnutri ma to strasne zozieralo a trapila som sa.On bol taky kreten este k tomu, ze mi opisoval podrobnosti ako ich vzath napreduje a pod...aaa to ma sprvilo takou silnou a odolnou ze sa nestacil cudovat ako ho mam v riti....a samozrejme co potom nasledovalo???Zacal za mnou doliezat ako spinava handra.Ale to uz bolo marne.....:)neraz mi povedal, ked sa snazil o nejaky vztah, kt mu samozrejme nevisiel a za tie 2 roky ich mal dost, ze nemoze, lebo ziadna nie je taka fajn ako ja.....aaa az vtedy pocitis satisfakciu!!!Takze nech sa kludne zalubi do kamosky...teraz mozno tomu nie si rada, ale budes ked ju odkopne so slovami, ze chce teba.....:)ver mi:D.....a vasu komunikaciu neznasilnuj.Bud len prirodzena a nevtierava.Pokecaj s nim o profakoch uz ked nema o com...aa mozno sa to zlepsi.Ten moj bl tiez pribrzdeny a cumel ako tela na namalovane vrata ked som sa mu hned na druhy den prihovorila normalne ako keby s nic nestalo.....a co by sa malo stat ved kecas so spoluziakom a nie s kretenom ex....:D tak to musis brat a oddelit si postavu spoluziak a ex a vsetko bude fajn:)vela stasia

smutnuckaa

ahoj summer.no on my spolu chodime do triedy ked sme sa rozchadzali povedal ze nece skoncit tak ze sa nebudeme rozpravat a ze ostaneme kamosi a pritom je to uplne inak vobec sa nebavime..zalubil sa do mojej kamaratky a este povedal pri rozchode ze nikdy na nas vztah nezabudne ze to boli krasne mesiace a ze stale budem ta prva a bludy a teraz..no a v profile na azete napisal ze je rad ze uz to skoncilo a ze je dobre tak ako to je teraz pritom sa absolutne ignorujeme..:(ma to ubija a zistujem ze je kreten ale mam ho rada uz len ako kamarata ci spoluziaka.. taze vratit sa k nemu uz urcite nie!ako som napisala i ked som velakrat povedala ze ja uz ineho necem ze mi vyhovuje a tak proste teraz to uz preslo si myslim a cakam na nieco nove na nejakeho lepsieho a tak dufam ze taky pride..len velmi cem aby a este povedal kamaratke ze som, ho prosila zeby sa ku mne vratil pritom kazdy vie ze to tak neni a nebolo aj on a len jednej povedal tak a ona mu veri taze ma nastval ze ako mohol toto povedat.. no a jedine co cem len zeby sme sa rozpravalir a boli kamarati lebo v triede este 2 roky tak to no je dost blbe si myslim..:)

1bambulka14

nad tym som rozmyslala aj ja...lenže on ma 23 rokov, on nie je na takyto štyl...chodi na vyšku a uči sa podnikať...

Summer

jaaj no to presne bol moj pripad..vies podla mna by aj pomohlo ze keby ste spolu chvilu nechodili ale sa len tak stretavali ze co to da..ja som to spravila tak isto a vyslo to..

1bambulka14

problem je možno aj v tom, že sa natolko nepozname...sme spolu pomaly 5 mesiacov, teda koncom novembra to bude 5 mesiacov...je to kratky čas...a hlavne to, že som sa za taky kratky čas stihla zalubiť a ani neviem do koho

Summer

my sme sa rozisli pre daku blbost,on mi povedal ze ma ma rad ale nas vztah by bol len o zotrvacnosti..potom ked sme to skusili znova tak to bolo lepsie ako predtym lebo som ho spoznala tak ako som prvy krat nestihla...tak vies,nesil to ale urcite sa porozpravajte aspon si budes na cistom a bude ta to menej trapit

1bambulka14

Summer, no on mi to nenavrhol, ja som mu povedala, že som sa s nim chcela porozpravať, ale neprišiel vtedy...ja sa chcem s nim porozpravať a chcem počuť, prečo sa ku mne v poslednom čase tak odmerane spraval, a potom budem vedieť, či sa to oplati dalej tahať alebo nie...a prečo ste sa rozišli a potom dali znova dokopy?? v čom bola chyba??

Summer

hmm tak to zalezi aj od toho preco ste sa rozisli...preco vlastne,videl na tebe nieco zle alebo tak?,,,tak vies nikdy nehovor nikdy,ja som mala vztah ze sme boli spolu,po pol roku ma nechal...a o dva tyzdne sme to uz zase tahali a tahali sme to dva roky...sancu ti urcite moze dat,ale to vie len on sam..a ak ti navrhol ze sa mate este porozpravat no..neviem to uvidis az potom:)

1bambulka14

Summer, myslis si, že by sa ešte s tym niečo dalo robiť??? Pretože ja sa s nim mam ešte len porozpravať a chcem si s nim všetko ujasniť...ja to nechcem len tak nechať plavať...to už radsej s nim ostanem dobra kamaratka, ako nič...ale to chcem vedieť, či by nám dal ešte šancu?? čo by som mala spraviť...uvedomila som si, čo som robila zle a viem, že by som to už neurobila, pretože človek sa uči na vlastnych chybach a ja som jeden s tych pripadov...ale dakujem za povzbudenie

Summer

a bambulka este tebe:)...neboj zalubis sa este to mi ver...ja som si myslela ze uz ani z domu nevyjdem vtedy,fakt hrozne obdobie,ale raz ti dojde ze kto si a na co vsetko mas a ze aj bez neho si skvela zenska a o to tu ide...a ked budes komplet zocelene tak zase pride niekto,kto bude stat za to tak nezufaj fakt:)