Joj len sa chcem vyplakať, nechal ma partner po 2 rokoch,je to strašné,velmi to bolí,nechal ma zo dňa na deň,lebo on má zlé obdobie a nechce nikoho vidieť,ani už nevolá ani ma nechce vidieť, ludia ja to asi neprežijem, a to som sa tešila na Vianoce
rozišiel sa so mnou
laska sa neda znasilnit.bud ta niekto miluje,alebo nie.je to cas skusky.je to prerod na novy zivot.a ako vsetci dobre vieme,porod boli...budes zit zivotom bez neho.vydrz,polac si,vykric sa,opi sa -aspon trosku.nejake dobre vinko-a casom zabudnes.len vydrz,nestoji ti za to,je to kreten!
všetkým dakujem za povzbudenie,ale zvládam to zle.Dnes som aj zahrabala mobil do snehu aby som mu nevolala,ale po hodine som ho zase vyhrabala,bohužial mi asi prechladol a nefungoval naštastie,ináč by som mu volala.Teraz zase pozerám na ten mobil jak debil a čakám kedy zazvoní,ale mi už šibe,uplne som v koncoch.
Poplac si... Vylej to v slzach zo seba... ked to ne teba pride... urcite to v sebe nedus! Slzy su pramenom ktory otupi ostne bolesti takto vzniknutej .. aj ked mozno nieje za cim plakat tebe sa aspon ulavi... a kazda skusenost ta niecomu priuci...a ver aj ked sa ti to mozno zda len ako fraza bude ovela lepsie... a mala rada... zamestnaj sa...-zamestnaj pracou svoju mysel aj telo, urciet nesed doma a netruchli... sme tu len raz a nik ti nestoji za to aby si tie chvile zivota ktory ti je dany len raz kvoli nemu presedela a pretruchlila zavreta niekde v uzadi! Vela sily zelam!
aj moja byvala sa tak zdekovala. A mohol som vypisovat, vyvolavat a neviem co. Vsetko bolo marne. Akurat som sa len strapnoval. Trvalo to pol roka, kym som sa z toho dostal, ale je to uz v poho. Mozno je to aj tym ze po roku sa odstahovala, ani neviem kam.
neplac uplakana nemas za cim je to obycajny idiot aj tak by to skor ci neskor spravil ako by si znim zila ak by ste sa vzali?odisiel by jednoducho za kazdym ak by mal zle obdobie a nechal ta tak a este ak by ste mali aj rodinu?jednoducho by sa zdekoval?Nechaj ho tak raz to muselo prist
aj ja som sa v laske sklamala,je nas mnoho,aj ja som umierala,hlavne,ked das do vztahu vsetko,ale zivot je pes,ako sa hovori,su dni,ked este stale na neho myslim,ale nie uz pravidelne a nie tak casto.cez net som si nasla priatelov,a mozno aj nieco viac...uvidime,co prinesie zivot.hlavne vydrz a nevzdavaj sa!drzim ti palceky.