Capillan - vlasový aktivátor

Príspevok v téme: Capillan - vlasový aktivátor
šimona

Ahojte.no tak práve som si bola kúpiť Capillan-vlasový aktivátor na vlasy.Čítala som v jednom príspevku,že je dobrý na rast vlasov a ja by som chcela mať tie svoje vlásky dlhšie.Máte ho doma tiež?Aké sú vaše reakcie?A ešte by ma zaujímalo či to treba vmasírovať do vlhých vlasov až po umytí?Lebo to má takú dosť výraznú vôňu a je tam cítiť alkohol či mi nebudú smrdieť..

bobika.

Ja som ho používala anič moc, teraz užívam Revalid. Kedysi dávno tak pred 15 rokmi bol Capillan Q ale ten nádhrne voňal, tento naozaj smrdí ako keby si si vyliala na hlavu lieh :-)

bozenisko

baby a kolko si ho davate? ja ho tiez uz chvilku pouzivam ale netusim ani za toho svateho ze kolko si ho tam mam vmasirovat aby to malo ucinok

karla zzz

ajojte baby.. pls potrebujem poradit ..ten capillan..pozerala som to v lekarni na ten rast vlasov a nasla som len take co je v ovalnej flaske,lenze na nete su uplne ine.. je tam rozdiel?

nathaly_x

cawik..x)..ja ten capillan pouzivam..a dost to omaha..vyzivuje vlasy..a rastu fakt rychlejsie.x)..pouzivam to uz asi tak 2 mesiace.po kazdom umyti si ho davam do polosuchych vlasov..ono to vobec nesmrdi ked ti vlasy uschnu..podla mna to cellkom fajn vonia..x)..

ewca

ten capillator musim vyskusat..........ja som si tez robila tie vyvari zo zihlavy.akoze nie nejake vyvari proste sme sa s mamkou sli prejst natrhali sme zihlavu doma sme dali zovriat vodu a dali sme tam tu zihlavu a ked to vychladlo tak som si to po umyti vlasou liala pomaly na hlavu s hrncekom a fakt to pomahalo....ale teruz nemam cas si po kazdom umyti toto robit...ja som obcaas rada ze si stihnem umyt hlavu rano o 5 kym idem do skoly.... :)

aloe

babeny, nám doma pomohlo striekať do vlasov FIRST,sampon ALOE SOAP na umývanie a brali sme MINERáLY.Blizsie-duratnakatka@zoznam.sk

gabushka

Caaftee....wazne ten Capillan pomaha?ci sa wam to nahodou len nezda :-D a ako sa pouziwa?
da sa kupit w lekarni a ak hej tak za kolko asi?diiikes

kajka22

neviem čo s tým mojím vlasmi že sú farbené ale aj s mojím vlasmi vlastné,inak chcem dať odstraniť alebo chcem nejaký rast podporiť vlasy na rast,prosím poradiť mne diky