Kaderníctvo BB

inanitka

baby a nevedeli by ste poradiť pre mna fakt dobru kaderničku ktorá by vedela z blond vlasov spraviť peknú hnedú aby mi nechytila na zeleno??? počula som že matrix je veľmi dobrá kozmetika (farby) na vlasy,je to tak??? prosím poradte stredne a zapadne slovensko....diky

...

Pre very:)
Chodila som do Salonu de Paris a mne bohužiaľ za tie isté služby učtovali stále viac a viac. Zdá sa mi to neprimerané zobrať za strih, farbu a regeneráciu cca 2500sk, keď vo ZV v Salone Hair pri Priore učtujú za to isté max 1200sk!
Ak si spokojná navštevuj ho...ja som nemala dobré skúsenosti

piskota

vola sa revolution hair.....
robia len na objednavky, no ked tam dojdes je tam pradzno ( nechapem potom precco objednavaju ked tam ani poriadne nikho nmaju :D

very :)

pre ...

to je uplne smiesne co vravis s tymi cenami ze uctuju podla toho kde robis....nechapem ta ved maju cennik ty trubka ...neuctuju si ako im pride...ak na to nemas tak tam nechod. nechcem tym povedat nic ale proste je uplne nezmyselne co si napisala :D:D:D:D

v salon de paris mas KVALITNE sluzby a vyrobky a VZDY som bola nadmieru spokojna...:)

very :)

salon de paris...miluem jednoznacne jednotka najlepsie kadernictvo ake moze byt....sluzby a nemusis sa bat ze ta zohavia ako niekde inde....parada ceny su primerane. ja som hladala dlho ale tento salon je jednotka a vzdy aj bude :)

...

Ahojte!
Jednoznačne neodporúčam Salon de Paris!!!! Učtujú tam nehorázne sumy za neprimerané služby a platíte podľa toho, kde robíte. Akonáhle som povedala, že nie som študentka a už pracujem platila som za to isté (farba, regenerácia, strih) o 500sk viac ako inokedy. Farba, maska a podstihnutie vlasov Vás vyjde aj na 2700 SK!!!!
Chodila som aj do Aradu (oproti Kenvelu). Majú tam srašne arogantnú, falošnú a asi lesbickú šéfku, ktorá je ľavá do všetkej práce a pri robote obchytkáva svoje kolegyne. Inga neviem či tam ešte robí(ževraj už nie)-bola celkom dobrá.
V Loreáli na Hornej mi to pripadalo špinavé, ako keby tam nedodržiavali základnú hygienu.
Najviac mi vyhovuje salon Hair vo Zvolene. Robia s Lorealom za veľmi priateľné ceny. A kaderníčky sú veľmi šikovné.

bara017

ak myslis v BB, tak mne sa zda ze na Hornej ulici ako je kadernictvo agness budai ci co tak dole pod nim v tom vchode, vedla tej bageterie. Taky zlty dom oproti Skackavej