ahojte aj by som sa chcela spýtať aké máte skúsenosti s kondómami durex ste s nimi spokojní??a čo durex extrasafe??vyskúšal ich niekto??ktoré sú najbezpečnejšie?
DUREX
havell ako to zvyknete kontrolovať? no my sme použili classic a dufam tiež že sa nič nestalo teda nemalo sa ale krámy mam dostať až o tri týždne takže tak...:( a koko ma tvoja partnerka rokov?
Dures Play lubrikant s mrazivym ucinkom (zeleny) je o nicom, mna namiesto toho, aby sposoboval mrazenie, stipal a hrial :D bolo to skor neprijemne, nez prijemne, moj chlap mal rovnaky nazor...ale mozno je to individualne, he :D
my s priatelom sme si uz navykli na durex....a nikdy neboli ziadne problemy....citimsa uz s nimi aj istejsie ako pri inych, no neviem proste zme si zvykli, a stale skusame nove vecicky od durexu
micka: no pretrhnúť sa nemohli, to bždy potom ešte otestujem (paranoja:). ale čo sa inak mohlo stať neviem..ale na internete si človek prečíta kopec tých správ ako sú v kondómoch malé otvory a čo ja viem čo..cez víkend sa kupuje tehotenský test :D
Aky je ten efekt Durex play lubrikantu na extra rozkos okrem toho ze neuveritleny..? Aky presnejsie to ma ucinok? :o))
aj ja mam dobre skusenosti s Durexom.Doteraz sme mali iba Clasic, ale uz skusame aj vrubkovane.
Suhlasim s heh-om
Myslite preco su take Durexi drahe? Lebo su best! A ked si ktomu kupis este Durex Play lubrikant na extra rozkos je to neuveritelne pre mna aj prenu :)
havell...ale ako dlho ich používate??? tak ked sa nepretrhli mohlo sa dačo stať???