je to varikoleka?

figo

ta wed moho som ist aj skvor ale este idem dufam ze mi nic nezistia ale hocikedy ma boly kus penis to aj vas?? ci len mna

figo

ahoj ta uz dnes som bol konecne u doktorky ta mi tam nic nenasla potom som isiel na nemocnicu (neviem ak sa to vola ked si dakto zlomi nohu tam ties chodi :D) ani tam mi nic nezistil doktor ale este ma poslal vo stvrtok na ultrazvuk a v pondelok na urlorogiu ale asi tam nic nebudem mat lebo tie zily co mam ta tam maju bit tak som rad.ale este aj vo stvrtok idem na kozne lebo mam vyrazky na zaludi take cervene tak dufam ze mi na to nieco daa ked sa vimocim tak asi o pet minut mi vytecie kus mocu som to povedal aj doktorke ale ona nic mam to povedat na koznom co to je ? dik

majkl

presne to co ty su to vlastne take zily, a mal som to uz dlhsie a stale som to odkladal a neodkladaj to lebo to sa stale bude zvecsovat a zvecsovat, je to ta najjednoduchsia urologicka operacia, nicoho sa neboj

figo

wed uz musim ist ale sa bojim ci nemam nahodou aj rakovinu :( a mam to na obidvoch vajciach katastrofa a ako si na to priseiel ze to mas ked si si to nahmatal tak co si citil?

majkl

chod ku urologovi k tomu je to bezbolestna operacia ja som ju absolvoval tento rok v juni nemas sa coho bat, v nemocnici budes 2 maximalne 3 dni, neboj sa nicoho ja mam 16 rokov, a kludne by som isiel na taku operaciu este raz uplne ma zdrogovali pred operaciou :D:D:D:D:D::D:D