Ahojte chcem sa opýtať či môžem otehotnieť aj vtedy ked sa priatel do mna urobi vsetko klape ale potom do zo mna vsetko vytecie prosim poradte mi chceli by sme babatko a neviem ci to nemoze byt problem
Sex
pipinka: takže plodné dni su zhruba v strede medzi dvoma menštruáciami ale o tehotnieť môžeš aj pred nimi a ponich(je menšie ale ako antikoncepčna metoda sa to nedoporučuje)
a aby to s teba hned nevytieklo skus ležať na chrbte a nohy zohnuť v kolenach a kolena si pritiahnuť k brade - sice som to videl iba vo filme,ale možno na tom bude aj niečo pravdy:) a neboj aj ked to vytečie dnu ostava dosť na to aby si otehotnela..ved na to stači jedina spermia...dôležite je aby si sa nestresovala:)
omg ty mas take hlupe nazory vobec sa tomu nerozumies sa spametaj
Skus stojku na hlave...
Ahojte moze mi niekto poradit aj z vas do vytecie ked sa partner do vas urobi alebo ako to mame robit aby to zo mna nevytieklo
Ja ked som otehotnela tak to bolo na 18 den od prveho dna menzes..cize nebolo to na 14 den jak sa hovori..ale dalo by sa to zahrnut do toho stredu este =)...Vacsinou ked to strasne chces nepodari sa to alebo to dlhsie bude trvat..neni dobre nieco moc chcet..lepsie kaslat nato ..aj tak si mlada..stane sa to kedy sa to stat ma...tym ze by si si ratala plodne dni neviem ci by si to privolala..bolo by to moc nutene..
hej ja som tiez pocula oboje.. ze hned po mestruacii su plodne ale aj to ze v strede.. tak neviem v tomto presne poradit.. sak skusajte.. a hlavne si to uzivajte :) paa
no tak to skusajte dalej aj pocas plodnych a neplodnych dni
no mam 21 cerstvo vydata ale jasne u kazdeho je to inak nie vsetci sme rovnaky