Prosím Vás pekne, poraďte mi. Mám viditeľné fúziky nad hornou perou. Čo s tým robíte? Kúpila som si weet pásiky na tvár ale bojím sa ich použiť. Nebudú mi rásť ešte vačšie fúzy??? Nebudem tam mať bodky ako chlapi? Please.
Pásiky weet
nebudu tmavsie a hrubsie? potom by to vyzeralo otrasne..depiluje si niektora z Vas ruky a stehná?
Môžeš skúsiť voskové pásiky, depilačný krém alebo epilátor. Vyskúšaj, čo ti bude vyhovovať najlepšie a potom sa rozhodni.
ahoj...mam trosku tmavsie ale jemne chlpkz na stehnach a rukach...mam si ich depilovat voskovymi pasikmi?budu tmavsie potom?a hrubsie?nechcem chodit ku kozmeticke.dakujem
No ale ja ked si vytrhnem pinzetou tak mi rastu este vyraznejsie...preto radsej odfarbujem
joj moja kamaratka z toho mala az modriny...neviem kazdemu inak...
1, vydrží to 3-4 týždne, záleží aj od toho, ako rýchlo ti rastú chĺpky.
2, môže sa aj podpazušie,ale to si musíš kúpiť pásiky určené priamo na podpazušie.
3, Samozrejme, že to bolí, niekoho viac, niekoho menej. Ale postupom času je bolesť stále menšia, lebo si zvykneš.
agina nemas pravdu, pasiky na hornu peru su velmi dobre, ak si to raz strhnes, staci uz len par krat pinzetou vytrhnut to co dorastie a mas na pol roka pokoj
viete mi povedat ake su pasiky veet so studenym voskom? A KOLKO STOJA???