ahojte kočky..ako prebiehali vaše zásnuby ???chystame sa na ne s priatelom ale este nevieme ci to oslavime len my dvaja,alebo s rodinou...a prstienky máte vsetky so zlata ???nestačia strieborné??kedze biele zlato je financne narocnejsie...a vaši snúbenci ake maju prstienky na taký štýl ako obručka,lebo myslím že dámsky by mal byť s kamienkom...dakujem vopred za odpovede
Zásnuby
Zdravim, je nutne pri zasnubach, aby bola oslava, s tym,ze tam budu rodicia oboch?Nebude trapas, ak by boli zasnuby len sukromne, ze budu len medzi zasnubujucimi sa a ze by sa len rodicom povedalo,ze sme zasnubeny.Nebude to trapas?Vdaka za odpovede
ja by som tiež brala biele zlato...zlté sa ani mne nepači..a svadobné by som chcela kombinované..takže ste neoslavovali s rodinou..ja som myslela iba tak jeho rodicia a moji a dosť..no,uvidime este aj my..dakujem za reakcie baby
ahoj ninka, ja mám snubný prstienok z bieleho zlata, pretože nenosím žlté zlato, s jedným očkom ... je nádherný. priateľ mi ho dal spolu s kyticou a bolo to veľmi dojemné. oslavovať sme to neoslavovali, veď na oslavu času dosť na svadbe (obrúčky už máme tiež a sú miešané z bieleho a žltého zlata a sú nádherné !! )
awoj, no mne sa napriklad zlte zlato vobec nelubi, tak bud biele zlato alebo potom by som volila tu chirurgiscku ocel ci ako sa to vola dufam ze som to nepoplietla :) aaa neviem teda ze by aj chalani nosili snubny prstienok... ti nosia iba svadobnu obrucku nie???
ja by som isto brala len zo zlteho zlata..take su najkrajsie a jasne ze by mala mat baba pekny prsten jednoduchy z kaminkami