Zásnuby

Príspevok v téme: Zásnuby
ninka000

ahojte kočky..ako prebiehali vaše zásnuby ???chystame sa na ne s priatelom ale este nevieme ci to oslavime len my dvaja,alebo s rodinou...a prstienky máte vsetky so zlata ???nestačia strieborné??kedze biele zlato je financne narocnejsie...a vaši snúbenci ake maju prstienky na taký štýl ako obručka,lebo myslím že dámsky by mal byť s kamienkom...dakujem vopred za odpovede

libor bakala

Zdravim, je nutne pri zasnubach, aby bola oslava, s tym,ze tam budu rodicia oboch?Nebude trapas, ak by boli zasnuby len sukromne, ze budu len medzi zasnubujucimi sa a ze by sa len rodicom povedalo,ze sme zasnubeny.Nebude to trapas?Vdaka za odpovede

ninka000

ja by som tiež brala biele zlato...zlté sa ani mne nepači..a svadobné by som chcela kombinované..takže ste neoslavovali s rodinou..ja som myslela iba tak jeho rodicia a moji a dosť..no,uvidime este aj my..dakujem za reakcie baby

biba123

ahoj ninka, ja mám snubný prstienok z bieleho zlata, pretože nenosím žlté zlato, s jedným očkom ... je nádherný. priateľ mi ho dal spolu s kyticou a bolo to veľmi dojemné. oslavovať sme to neoslavovali, veď na oslavu času dosť na svadbe (obrúčky už máme tiež a sú miešané z bieleho a žltého zlata a sú nádherné !! )

smajlinka

awoj, no mne sa napriklad zlte zlato vobec nelubi, tak bud biele zlato alebo potom by som volila tu chirurgiscku ocel ci ako sa to vola dufam ze som to nepoplietla :) aaa neviem teda ze by aj chalani nosili snubny prstienok... ti nosia iba svadobnu obrucku nie???

jaaa

ja by som isto brala len zo zlteho zlata..take su najkrajsie a jasne ze by mala mat baba pekny prsten jednoduchy z kaminkami