S priatelom som uz tristvrte roka. Je nam dobre,citim sa stastna.Ale zacinam mat pochybnosti ci berie nas vztah vazne.Kazdy vikend chodi domov za rodicmi(ma 34)do ineho mesta a tetu navstevuje tiez sam(aj ked byvame 2 blok.od nej. Mam pocit,ze ma ani ani nema v plane predstavit niekomu z rodin.Zaroven, viem, ze chce byt so mnou. nechcem na nho tlacit,ale ani nechcem byt jeho zabavkou. Hodte nejake uvahy:)
SPRAVNY CAS NA ZOZNAMENIE S RODICMI PARTNERA
Ale inuska... mi chces nahovorit ze vy tuzite po zoznameni s rodinou chlapa? Mozno v tom sme odlisni, chlap by nepotreboval v podstate poznat svokrovcov vobec:))
Súhlasím s aginou, baby to berú za samozrejmosť a chlapi niekady hlavu maju iba na čapice(česť výnimkam)
No mozno je problem v tom, ze mi nemame potrebu vas nutit do zoznamenia s nasou rodinou. Naco to je dobre? To vazne beriete ako prejav niecoho stabilneho ak vas predstavime rodicom? Ak tak neurobime, nie je to kvoli tomu ze to neberieme vazne, ale nie sme si isti vami.
Kludne mu to predostri, uplne v klude. Chlapi na taketo samozrejmosti akosi pozabudaju.Uvidis, ze nebude problem.Nic ine v tom nehladaj.