Caute!MOzem sa spytat kedy ste zacinali so sexom?A ci to nelutujete ze to bolo skoro alebo tak... a inac zacali ste niektore so sexom v 15-tich a nelutujete to?
zaciatky sex-milovanie
caute! ja som sa mala prvý sex v 17-tke, lutovať to nelutujem, len jediné čo lutujem,že to bolo s totálne namysleným falošným futbalistickým debilom, ktorý predstieral nejaké city. ináč v pohode
v 15? Podla mna prilis skoro. Nie si zrela na sex ani phychicky a ani fyzicky.A to nie je len hlupa fraza. Ked chces sexovat, mala byt si byt pripravena aj na to, co by sa napr. stalo keby si prisla do druheho stavu, mala by si o zivote uz co to vediet a byt rozumna. Mas peniaze na antikoncepciu? /dufam ze nie si taka hlupa sexovat bez ochrany/ ..Sex nie je len telesna zalezitost ale hlavne zalezitost citov a citovej zrelosti. Cudujem sa tomu kolko je dnes mladych ktori sexuju takto skoro. Pamatam si ze my sme s kamaratkami v tom case tak maximale este rozmyslali ako asi vyzera prvy bozk a nieco ako sex by ma ani nenapadlo. Ja som o to prisla v 21 a nic nelutujem, sex si dokonca viac vychutnavam.
hojky nasta,
tak ja som asi trocha zvlastny pripad.vyhladala som si chlapa na 1.sex cez net.bolo to tento rok v marci.
videli sme sa prvykrat.bolo to..no,celkom fajn.
nelutujem to,aj ked sa to ku mne nehodi,len jedine,co mi vtedy uz dlhsiu dobu chybalo,bol sex.
isla som do toho po racionalnom zvazeni vsetkych faktorov a nevadilo mi to.
ale priklad si zo mna neber..
ted v maji som mala 18 a momentalne mam priatela,s ktorym je to nadherne.
no,tak tot vse..sex mozes mat,kedy chces,ale musi to byt z lasky.vazne.z obojstrannej,podotykam.
ked sa milujes s tym,koho milujes,vnimas ho vsetkymi zmyslami..vsetkymi 6.sex je spojenie tiel,milovanie spojenie dusi.je na tebe,comu das prednost.
ahojte aj ja som začala som sexom v 15-stich a či toho lutujem?nie určite nie,ale nič by sa nestalo kebyže počkám..ale nelutujem
Ahoj ja som zacala sex v 15 rokoch a nelutujem to lebo to bol ten najkrajsi zazitok aky som mohla prezit .Prezila som ho so svojou laskou s ktorou som uz dlhsi cas a boli sme nato pripraveny a celi sme to velmi a bolo to krasne fakt:D
awoj...ja mam teraz 16 rokov a mam to za sebou. vybuvala som s mojim priatelom pred tromi mesiacmi a nelutujem toho ja ekd som dost mlada an to aby som to zhodnotila,ale som s nim uz takmer dva roky a citim sa s nim velmi dobre a dufam ze to nikdy lutovat nebudem lebo ho starsne lubim. a Anastazia ked citis ze by to mal byt ten pravy tak si len davajte pozor:)
par dni po mojich 20 narodkach..ked som bola mladsia som myslela ze to bude este pred 18tkou ale nenasiel sa v tom case ten pravy a spat s niekym len tak tak to nie..
Ahojte, ja som zacala som sexom v 18-tke. Chodila som s priatelom skoro pol roka ked sa to po prvy raz stalo:) A bolo to uzasne, takze to cakanie mi urcite stalo za to. A uz su to skoro 3 roky co sme spolu.
ahoj, ja som prvykrat spala s chlapcom ked som mala 19 a nieco ale aj tak toho strasne lutujem. Protoze o 2 roky neskor som stretla lasku svojho zivota a lutovala som to strasne ze som necakala na toho praveho, inak robila som to s chlapcom s ktorym som bola 4 roky spolu a po tom (milovani) sa z neho vyklul k..t tak sme sa rozisli. potom bol este vysokoskolsky sex a potom sa objavila laska mojho zivota takze pred nou som mala dvoch. Lutujem to neskutocne. Nechaj si to pre pana praveho stoji to zato.
Len tak ma to zaujima :))) ako su na tom iny ludia