akurat pozeram tu na zdravi o tomto vyrobku - Geriavit Pharmaton. Je naozaj taky dobry? vaham ci ho nekupit rodicom, poradili by ste? dakujem!
Geriavit Pharmaton
Aktuálně jsem na internetu narazil na skvělou recenzi Pharmaton Geriavitu, která by Vám mohla pomoci. Tady je - painandgain.cz
Ať se Vám daří!
Karel
Geriavit je výborný prípravok. Obsahuje aj ženšen, preto ho treba brať ráno s raňajkami...Chuťovo má čokoládovú príchuť, hoci je to väčšia tobolka, ľahko sa prehltne....Je výborný na posilnenie imunity, rovnako ho máme odskúšaný pri nasadení choroby, rýchlejšia liečba...My ho berieme hlavne v zimnom období...Je pravda že oproti iným vitamínovým prípravkom je drahší, ale je účinnejší ako napr.Imunoglukan alebo iný vitamínový prípravok...
Tento pripravok max.doporucujem hlavne ludom s fyzickym zatazenim no s cenov by mali distributory nieco urobit je fakt dost drahy
Tento pripravok max.doporucujem hlavne ludom s fyzickym zatazenim no s cenov by mali distributory nieco urobit je fakt dost drahy
No ja s ním nemám dobrú skúsenosť, nemôžem poriadne spávať, večer ešte ako tak zaspím, ale nad ránom je to horšie, zobudím sa a nedá sa mi spať, ak aj potom zaspím neviem sa preprať(hororové sny), potím sa. Ak prežijem dnešnú noc už si ho nikdy nedám.
Spominany liek je liekom nie vitaminovym doplnkom. Ma sukl kod ako jediny vitaminovy pripravok u nas na trhu, co znamena, ze ma za sebou klinicke studie, ktore dokazali jeho ucinnost na rozdiel od doplnkov stravy, ktore tu neustale ktosi podsuva:-(. Takze jednoznacne ano. Najlepsie sa poradit s lekarom ak mame pochybnosti.
Zdravím všetky, mám skusenosti s pharmaton geriavit a musím povedat, že my velmi pomáhá prekonat různé nemoci ve staří. Obednavam odsud www.gigalekarna.cz
mne ho darovala dcérenka a kupodivu všetko začalo funovat ako za mlada, tmavnú mi vlasy tlak ide všde tam kam je treba jest mi chutí len tie gulaté chýbajú na podobné rozkoše
mne to pomohol na tzv. mozgovu hmlu. a to bol jediný prípravok čo mi pomohol. no a aj na únavu.