Ahojte prosim vás poradte mi v mojom probleme mám priatelku s ktorou sme už dva a pol roka a až teraz sme začali spolu viesť sexuálny život.Všetko je fajn a krásne ale ja už mám dosť skusenosti ale toto som ešte nikdy nezažil problem ktorý momentále mám.Zistil som že mojej partnerke pri orgasme s pochvy vystrekne moč niekedy málo niekedy moc a neviem si to vysvetliť nič take podobne som nezažil a neviem či je to normálne alebo nie že sa vždy pomoči.Prosim poradte mi niekto alebo stačilo by mi keby ste niekto vedeli nejaku stránku najakeho sexuologa ktoremu by som mohol napisať aby mi poradil.Moc dakujem.
Partnerka sa pri orgasme pomoči-sex
neni to mokry orgazmus?:D:D ja len thak medzi recou hodim
drakenko, neprestan... skus ju nejako este viac vzrusit a proste pokracovat a potom ti bude taka vdacna ako ja priatelovi a uz ta nebude zastavovat :)))
okrem toho, ak jej ten "moc" strieka z posvy, tak to asi "moc" nebude, nie? co by moj priatel dal za to, aby som squirtovala :D ale proste ja to neviem :D hihi - mozno raz ho potesim, aj ked uz len ta predstava ja fakt ze dost divna :D
No je jej to veľmi príjemné, tiež povedala že ej to niečo úplne iné.
Ja viem že to je len pocit, ale nechcem na ňu tlačiť, lebo ona je veľmi citlivá povaha a keby sa naozaj pomočila, tak by ju to veľmi trápilo.
Takže ak má niekto podobnú skúsenosť, ale s tým rozdielom že jeho priateľka sa naozaj pomočila, tak prosím napíšte.
a ďakujem CARLITO =)
drakenko, ked povie, ze prestan, tak neprestan, ale zacni masirovat este rychlejsie, a to 10sec bude hotova a bude ti este vdacna, ze si neprestal :)
DRAKENKO... toto iste som aj ja zazil s priatelkou,tiez som ju drazdil z vnutra ona si klitoris,a nasiel som bodik:) a sa jej to pacilo,ze uplne inak sa pritom citila,tak zvlastne..tak som pokracoval..a a pootom ze stop..ze ma pocit ist sa vycikat..ja som jej hooworil ze to je len pocit ze nech vydrzii..a potoom som teda nachvilu prestal,uvolnila sa..nemyslela nato,drazdil som ju...potom aj vnikal prstami dnu a von,a co raz rychlejsie...a a potoom to prislo...silnee stahy vnutri az mi to skoro prsty vytlacilo von,a pritom este aj striekala..bolo to neskutocne nadherne,ruka mokraa:)...ale pacilo sa jej,i ked jej to bolo najprw trapne ze striekala..alee povedal som ze to je ok.a pekneee...a potom ani nohy nemohla k sebe dat..ako jej to este pretrwavalo..tak drzim palce nech sa podari...;)
Ahojte, vidím že toto je dosť stará téma, tak snáď sem ešte niekto prispeje. Mám podobný problém ako zúfalček, avšak: ešte sme s priateľkou nemali sex, ale keď ju \"masírujem\" prstami priamo vo vnútri vagíny, je jej to príjemnejšie ako jazykom na klitorise, sama mi to povedala a je to na nej vidieť (myslím že sa to nazíva bod G). Problém je v tom, že vždy ma tesne pred orgasmom preruší. Povedala, že má po celý ten čas pocit akoby potrebovala cikať a že sa stále stupňuje a tesne pred orgasmom to už vážne nevydrží. Preto ma vraj preruší, lebo sa BOJÍ dostať orgasmus, aby sa nepocikala. Niekde som už čítal, že je to pri vaginálnom orgasme bežné, ale že pomočenie sa nedostaví.
Dosť ma to trápi, lebo ju veľmi ľúbim, tak by som bol rád keby orgasmus naozaj dosiahla. Vopred ďakujem sa vaše odpovede a dúfam že nejaké aj budú :)
zufalcek je to OK,TVOJA PRIATELKA JE STASTNA KED STRIEKA!
ahoj, no ja mam v podstate asi podobny problem, vzdy pred sexom idem na wc, ale vzdy potom mam pocit na mocenie, preto sa nedokazem vobec uvolnit lebo sa az prilis kontrolujem a kvoli tomu som nikdy nedosiahla orgazmus.
no ešte že píšeš, že si dosť skúsený... :-D