cavte, poradte nejaku dobru polohu na sexik v aute :) ale aby to nebola nejaka krcovita poloha:D dakujem :)
polohy na sex v aute
aale ved tie flaky "od zuvacky" ako pises idu v pohode dole jarovou vodou je to overeneeee :)
no jasne a potom je najlepsie vysvetlovat rodicom ze su sedacky naspinene od zuvacky
Ja obľubujem napr.keď si ľahnem cez zadné sedadlá chrbtom k partnerovi...veľmi dobré...alebo si sadnem a partner nado mňa..nohy si roztiahnem cez predné sedadlá..to je super.
dajte si do googlu vyhladavat karasutra alebo kliknite karasutra.klutz.sk
HMMM,NO NA MOJ SEX V AUTE VELMI RADA SPOMINAM,EXISTUJE AJ PRIRUCKA PRE SEX V AUTE,ALE JE PO ANGLICKY.NO NAJLEPIE JE TO ASPON PODLA MNA KED ON LEZI A JA SOM NA NOM SEDELA,NO SKORO SOM SI ROZBILA HLAVU,ALE STALO TO ZA TO 3 ORGASMY XIXI...PAPA
no tak to hej :D hehe raz mi to dalo zabrat kym som nasla nohavicky :D a priael hladal slipy a mal ich na sebe ak akoze pohoda ja som od smiechu az plakala :) aspon srandaa pri tom :)
no to hej srandicky srandicky...a hlavne ked potom hladam oblecenie ze kde je pohodene :D
jujuj :) na zadnom sedadle... partner sedi dievca na nom.. :) alebo na prednom vedla sofera partner lezi a dievca na nom a naopak :) hm v pohodicke ale da sa pri tom aj zasmiat je to predsa len trosinku tazsie hehe
hehe, no uzijem, ale radsej nieco vzadu, uz par som skusala ale cim viac tym lepsie :)
na prednom sedadle vedla sofera, partner sedi a holka je na nom...uzi si:)