Nie som dosť dobrý v posteli?

Príspevok v téme: Nie som dosť dobrý v posteli?
krakenčok

Prvý krát sme sa milovali s priatelkou po 3 mesiacoch chodenia. Teraz spolu chodíme už skoro rok. Na začiatku sme sa milovali tak dva krát do týždňa, teraz ak je to raz za dva týždne je dobre. No na začiatku vzťahu bola reč ako často sa milovať. Odpovedala mi, že 3-4 krát do týždňa. Ja neviem, zdá sa mi, že robím všetko správe, orgazmus mávame obaja. Neviem kde je chyba, hnusím sa jej pri tom, alebo ja už neviem, som zúfalý..Už sme sa o tom aj spolu bavili, velmi ma to trápi. Asi aj ju, ale nič preto nerobí. Prosím poraďte hlavne baby. Vopred ďakujem

sunrise

Krakencok: myslim, ze najdoleitejsie je porozpravat sa s tvojou priatelkou.. pretoze moze mat kludne nejaky zdravotny problem - trebars vytok, pri ktorom sa citi spinava a nepijemne.. mozno nie je spokojna so svojim telom a nie je jej prijemne, ked vidis jej "sunky"... mozno ju len premohla lenivost a nevie sa prinutit k aktivite pre sexe... hlavne sa jej jemne spytaj, povedz jej o tom, co ta trapi, ale nie stylom nadrzaneho samca.. drzim palce..

alexandra261

Krakencok:
no neviem ci je to normalne, ja osobne by som nedokazala tak zit, spat s partnerom v posteli a nic s nim nemat, este sa mu aj otocit chrbtom.Moze mat nejaky problem ktory ju trapi, a mozno ti nechce o tom hovorit, alebo ma v hlave niekoho ineho. Vravi sa nie nadarmo, ked muz alebo zena nechcu so svojim partnerom spat, tak bud ma zdravotne problemy, pracovne problemy alebo ma ineho alebo inu. Jedno z tychto troch to bude urcite. Ale ked niekoho lubim a zijem s nim, tak tuzim aj ja predsa po tom............, takze sa s nou skus este raz porozpravat otvorene, inak na 99.99 % ju zacnes podvadzat, skor ci neskor, a odcudzite sa uplne. A myslim ze aj rozidete, takze zacni konat. A nepytaj sa ci si dobry v posteli.......? Uz spolu ste predsa rok, a nie mesiac.......

ja-nenapravitelna

no tak ja som vydata uz 4 roky a spolu sme s manzelom uz 7 rokov. V posteli je dobry naozaj, asi len on ma dokaze najlepsie urobit. Ale cele tie roky cze asi tak 10 rokov som v kontakte so svojim ex, ktory ma tiez svoju rodinu a stale sa mame radi, sme si najlepsimi priatelmi a aj po sebe stale tuzime. Kedze byvame od seba daleko stretavame sa mao, ale vynahradzujeme si to sexom po telefone. Milujem svojho manzela, neviem s predstavit bez neho zivot, ale ten druhy m dava adrenalin, tuzbu ... Netuzi aj Tvoja priatelka po niekom inom ?

si

Manzelsku poradnu......no moze byt ale to skor sexuologa. Taketo problemi riesi bezne, aj ked tvoj nieje bezny. Mas fakt riadny problem...... nechcel by som... My aspon ze fakt nemame kde a kedy, ale ked to proste nechce a to spi pri tebe. Neviem si predstavit, ze by sa mi otocila v noci chrbtom. uau.... vykasli sa uz na net a chod isto za niekym kto ti fakt pomoze / Vam. :) drzim palce

krakenčok

sklamana - nie práveže ju vôbec nenútim, len tak jemne dávam najavo, že na to mám chuť.Kolko krát aj ona, ale potom i tak nič neni. Otočí sa mi chrbtom a spí. Zaspí za 5 sekund a ja? Mne neostáva nič iné ako o tom celú noc rozmýšlať, už som vela nocí takto prebdel. Príležitostí je strašne vela. Skoro každú noc spávame u nej na jednej posteli, má sama izbu, takže aj súkromie je. Nikdy sa nesťažovala, že by som bol nejaké poleno v posteli, práveže naopak.. Alebo môže byť že sa jej už nechce, že ju sex prestal baviť. Ked sa o tom spolu bavíme, že máme nedostatok sexu, vždy sa nahnevá, ked začnem tak podpichovať. Už neviem na koho sa mám obrátiť, nezdá sa mi to v poriadku. Asi navštívim partnerskú poradňu

sklamana

a nahodou neje to preto ze ju nutis??alebo casto o tom hovoris???vies aj moj priatel ma niekedy ,,nutil,, a brala som to ako povinnnost..:( potom prestal a uzrazu som bola ja ta viac sexuchtiva, lebo som uz to nebrala ako povinnost...len potom bol uz problem dokopat jeho k sexu, bolo to sposobene asi unavou alebo neviem cim, podozrievala som ho aj ze ma inu, aj neviem z coho ale pravy dovod neviem..nakoniec sme sa aj tak rozisli al enie koli tomu...

krakenčok

si - tebe nezávidím, skoro častejšie bývajú Vianoce...ja neviem či sa jej hnusím, možno niečo nerobím dobre, možno má bolesti, ale to by mi povedala. Skrátka tuším že niečo nie je v poriadku.1Bambulka14 - myslím si to preto, lebo spolu málo spávame, žalostne málo.

si

Pozri....ja mam tak lenivu priatelku ze sme to za rok a pol robili tri krat..... ale bohuzial ju milujem....nenormalne.... takze niesi na tom najhorsie..... nevravim ze aj tvoja je leniva - ale najlepsi recept je si to s nou fakt vykecat! spytaj sa jej rovno ci sa jej hnusis a povie ti nie....a mozno je tak leniva ko ta moja :)