za poseldny mesiac som prisla o polovicu vlasov,pricom vysledky z krve mi prisli ok,ani stitnu nemam zlu,nemam stres...ja uz vazne neviem...zacala som uzivat tie ampulky od vichy tak duuufam ze to pomoze.popri tomu beriem dake kvapky kapucinky...prosim poradte mi daco...som zufala...mam 20 rokov
za mesiac mi vypadla polovica vlasov
Nadmerné vypadávanie vlasov býva často spôsobené poruchou štítnej žľazy, treba ísť na endokrinologické vyšetrenie.
ahojte dievčatá, dnes som si umyla vlasy a znova spočítala tie vypadnuté - bolo ich 117. /500,290,170,104,117/
Myslela som si, že to bude o niečo lepšie, ale nevzdávam sa, bojujem ďalej.
Ako vyzerajú vaše umytia - kolko ich vypadne?
salma, no myslim ze sa mi to lepsi...aspom sa mi zda teda..vlasy mam hrozne riedke,tak som si ich dala spostupnit a pouzivam od vichy aj sampon a eriem aj tie bylinky co mi zohnal ten kamarat...mozno si to namyslam ale fakt sa mi zda ze je to lepsie...no,ked si najblizsie budem umyvat vlasy si ich spocitam a dam vediet..ale urcite to nenechaj len tak a zacni daco uzivat...
mika prosim ta potom mi daj vediet lebo u mna sa to nejako zmohlo a stale len padaju neviem fakt som si neni ista ci mi nevypadaju vsetky.:(
no to od vichy by malo pomoct za 3tyzdne ,ale ja to beriem iba 2.tazden zatial,tak neviem...dnes som bola u toho kamarata co robi akupunkturu,ale mi urobil zatial diagnostiku,dal mi dake bilinky a do tyzdna sa mu mam hlasit...tak este uvidime co a ako.a tiez mi povedal ze je to vnutorne...a suvisia s tym aj dalsie problemy ci choroby...
ahoj mika... a pomaha ti to inac? lebo mne hovorila jedna lekarnicka ze keed je problem valasami mal by sa zacat hlavne liecbny procez z vnutra dakymi tabletkami abo tak no ja neviem,,mne zatial npomohlo nc::(
Dnešné umytie vlasov - počet vypadnutých 104. Velmi sa teším, že sa ten počet znižuje.
mika 1821,
urcite to ries akupunkturou.
Baby ahojteee...
Takže uz ste boli u ocnej a nevyriesila nic? lebo ani ta moja veru:(
Ja som bola pred 2 tyzdnami u kožnej a robila mi krvne testy tak buduci tyzden idem po vysôledky som zvedava,ale inac ona spominala ze to mozu byt aj nejake problemy so zubami a ze z toho to moze vyoapadavat aj ked nechapem aky to ma suvis,mozno by sa to seklo vyskusat...
AKE BERIETE TABLETKY INAC? INAC AKO DLHO VAM TO UZ TRVA???PPIISSTEE