Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prva pusa?

Threesha66

Moja pusa od mojho draheho frajera bola priam kuzelna :) Citila som motyliky v bandierku a nechala som sa nim unasat :) Samozrejme ta pusa bola pre neho prva a snad nelutuje ze ju dostal zrovna odomna :) Ale Milujem Ho

kikuskka

ahojte ja mam taky problem ze hh paci sami jeden chlapec no on uz asi sama pokusal pobozkat ale ja som to voec netusila no potom ked som si vecer lahla rozmislala som na d tym mohla som mu dat pusu lebo ma bozkaval po krku teraz 19 maja ma kamsoka oslavu on tam ide ide sa na chatu no ked sme tam boli minule lezali sme na sebe pomozte mi plls mam mu dat ako prva pusu?? prosim surne strasne sa toho bojim ze to nedokazem

lilien134

ahojte mám Už skoro 18 a ešte som s nikým nechodila,a ni pusa nebola :( hambím sa za to .... V kolkých r. ste dostali prvý bozk ?

poradim :)

takže ... ja ked som dostala prvu pusu bolo to moc komicke :) aj sme sa zasmiali :) a ale proste to tak pride k tomu ani sa nenazdas a hned ju mas :) a potom je to uplne krasny pocit :) u mna to bolo tak ze on mi dal prvu pusu vtedy som sa uplne ze bala .. a potom som ho nechcela pusstit domoc :D stale som mu chcela davat pusi :D uvidis ze to pride samo ale aj ja som sa bala :) ... neboj bude to ten najkrajsi pocit :)

vik

ahojte prosim o radu . zajtra budem mat uz druhe rande ale na prvom nebola ziadna pusa ale urcite to bude odomnoa ziadat som tiez trosku hanbliva co ma robit ??? ani sa neviem bozkavat vobec :(

apologize

aach,jedine co musis urobit je uvolnit sa..ak sa neuvolnis tak to dopadne tak ako u mna..proste nic moc:)ale potom, ked som si uvedomila ze to ma byt proste nieco krasne, nieco co si musim vychutnat a uzit si..to je potom kraaasa:o)

Chuckles

neboj sa budes vediet co mas robit len sa tomu podriat:)aj ja som bola hanbliva ale zvladla som to a aj ty to zvladnes:))uvidis:)))ale prvy bozk prosim ta nepremarni s nejakym zlym chalanom bo to budes lutovat:)))