ahojte ake je najlepsie probiotikum z lekarne??
Probiotika
aj ja som teraz teraz zacala brat probiofix, tiez by ma zaujimalo ci su ucinne?
Moje obchody vybavuju objednavky aj postou na dobierku.
A predavacky ochotne poradia a pripadne zozenu aj veci, co nie su v cenniku.
Na telefony, pracovne hodiny a ciastocny zoznam tovarov klikni na reklamu Doplnky Vyzivy(RNG) na pravej strane, niekedy aj na spodku tohoto textu.
Aky mate nazor na Probio fix ? Su ucinne?
a ako sa dajú objednať tie veci od RNG ? alebo poštou sa nedá ? :(
m-a prepac, som sa nechala uniest.....ale aj tak...si za tym stojim....papa zatim....
m-a, no hej ale ja pokial viem, tak tie od RNG su schvalene Slovenskom, je k tomu letak, takze boli kontrolovane a oficialne ich predavaju.....vie co...tereaz ma napadlo, ze citala som nejake clanky ohladom nasich doplnkov, teda tych, co sa predavaju u nas za velke peniaze a fakt som ich prestala kupovat.....platime totiz za obal, nie za obsah.....napr. porovnaj si cenu zinku v lekarni a od spomenuteho zdroja....to je nehorazny rozdiel....je fajn, ze Slovaci, ktori nariekaju ze maju malo penazi, prispievaju niekomu na zivot na vysokej nohe tym, ze si take veci kupuju.....
ja viem, viem, usiko, háčik je v tom, že tie čo sa predávajú v lekárňach, teda bežne na Slovenskom trhu sú kontrolované (predpokladám)ako všetky lieky ktoré sa voľno predávajú. Len ktovie kto kontroluje tie, ktoré sa predávajú neoficiálne. Možno je tam vnútri aj sušené mlieko a my to s dobrým pocitom užívame. Samozrejme že ich mám aj ja, ale človek si niesi nikdy istý
stabilne, opravujem...
no, ja viem, ale verim im, lebo su balene tak, ze neumru, ked nie su v chladnicke...napr. som si kupila v nasej lekarni superdophilus, 30 tbl ta 340 sk a tie preziju len v chladnicke...a to ako im mam verit, ze ich od doby ked ich vyrobili do doby ked som ich kupila, kazdy skladoval v chladnicke? Podla mna su najlepsie tie, ktore su stacilne, a preziju aj 23 stupnove teploty....a tie od RNG take su....alebo inak, mozno si povies, ze sa im neda verit, na to ti ja odpoviem, ze radsej zaplatim 190 sk za 100 tbl. ktorym sa mozno neda verit ako 300 alerbo 200 sk za 30 tbl. z nasej lekarne, ktorym sa neda verit....je to to iste, ak neveris tym co predava RNG, tak by si nemala verit ani tym, co diostat v lekarni...ale to nie je moj pripad....