Najlepsie cas mat dieta

Príspevok v téme: Najlepsie cas mat dieta
sii

Ahojte vsetci!
Chcela by som zacat diskusiu o tom, kedy je pre nas zeny najlepsie cas mat prve dietatko, co sa tyka fyzikalnej, psychickej stranky.
Uz dlho s priatelom rozmyslame nad tym ze by sme chceli babatko ale akosi sa k tomu neviem odhodlat. Chcem babatko ale stale najdem niejaky dovod preco este nie teraz. Ako to bolo s vami???

kamilka

Pre mňa bol stimul, to, že som sa vydala za človeka, ktorého milujem a chcem mať s ním rodinu. Byt sme mali, prácu tiež a lásky toľko, že sme mohli a aj stále môžeme rozdávať. Ale viem o čom píšeš, lebo sme rozmýšlali nad tretím dietkom, ale tiež bolo stále niečo, prečo ešte nie až mám 37 a už sa mi zdá, že je neskoro. Ja si myslím, že vždy bude niečo, prečo ešte nie. Samozrejme stačí len rozlíšiť, čo je v živote dôležité.

sii

Tak ja by som chcela mat dieta do 30-tky, len koli tomu aby som nebola velmi stara ked moje deti budu dospievat. Myslim si ze trosku mladickej sviezosti(pochabosti) v rodicovskom vztahu nie je na skodu. Ja som velmi opatrny clovek a vsetko musim mat do drobnosti premyslene, co napr. ak si rodicom sa neda a to je to co mne osobne nahana strach

age44

ak stale najdes dovod, preco este cakat, tak kludne cakaj. ono to pride, cas, kedy zena pociti, ze velmi tuzi byt matkou. je pravda, ze potom to nemusi ist tak hladko, ale dnes uz neplati to, ze zena po tridsiatke je starsia rodicka, dnes je to uplne samozrejme. myslim si, ze ani clovek po 18-tke este nie je celkom zrely a dospely na to, aby zvladol taku narocnu ulohu, ako je byt rodicom. a zivot si treba poriadne vychutnavat. s detmi je uzasny, ale niektore veci treba skusit este predtym, ako pridu starosti a zodpovednost.

sii

Ja mam 26 a priatel 29,obidvaja pracujeme a sme da sa povedat financne zabezspeceny.
Co bolo tym pravym stimulom u vas mat dieta?

kamilka

Netreba to príliš rozoberať. Ak máte vytvorené podmienky (hlavne vyriešené bývanie)a vedeli by ste mu dať lásku tak nečakajte. Prílišné plánovanie môže byť aj na škodu. Ak by si mala problém otehotnieť, aby bol čas ešte to riešiť. Neviem koľko máš rokov ale do 30 rokov je dobré mať prvé dieťa.