no dior je pecka ja mam ceruzku na oci ceruzku na pery ruz mascaru make up a korektor no aj stetce mam dior su take mekucke ani ich na tvari necitis;)na licka pouzivam chanel aj tiene mam chanel ,,
je to dobra a kvalitna kozmetika kupujem to vsetko v taliansku ;) a inak baby ako je to cenovo na slovensku ??? ASI HROZA ZE ???
to si pis, ze hej :)) ked tam pojdes v lete, tak mi daj vediet, ako bolo. ja som tam vzdy bola len v zime, mrte snehu a milion ludi, co ti vsetko vykupia!!v lete tam ale neni vraj ani noha(lebo to je hlavne lyziarske stredisko) takze v lete to musi byt nakupny raj :))aj hotely su o polovicu lacnejsie. tak do znakupovania :)
ahaaaaaa..noo zdalo sa mi to trocha diwne ..ake kontroly..:D..ale sak jasne ze ked postrhas cenowky tak mozu ist do riti..tak tam idem!:D..mozno sa stretneme niekde pri odpadkowom kosi pred kontrolou ked budeme odhadzowat cenowky:))
tato kontrola nesuvisi so schengenom. v livigni sa neplati dan, takze tam mas doganu-nieco ako ..ked sa u nas vyberalo myto. nachadza sa hned ako vyjdes z mesta - z Livigna. vedu tam len 3 cesty/2 zo svajciarska a 1 z talianska, pricom v zime su otvorene len 2 prechody. takze tam stoji kontrola, kt. sa ta moze/a nemusi opytat ci ste nieco kupili atd (ale oni to robia hlavne kvoli alkoholu a cigaretam, ktore su tam o dan lacnejsie. sa ti vybodnu na nejake tiene.. :)) a okrem toho, do +/-178euro tam mozes nakupovat kolko chces, kontrola sa ta tyka ak prekrocis ten limit :)
noo tak to iba jeden posraty tien..hm..:D newadi stawa sa..teraz si mi dala chrobaka do hlawy s tou Liwignou skoda ze mam do Blawy este 4 hodiny:)..a na co tam chodis..oblecenie alebo kozmetika??
hej, kolko bolo v baleni tienov?na nakupy do talianska/a este viac sa opati do Livigna(bezcolna zona a neplati sa tam dan :)). je to pri hraniciach so svajciarskom. mozno..7-8h autom z Ba.
myslis ako w baleni kolko je tienow ??lebo tie tiene sa predawali jednotliwo a na wyber bolo wiac druhow okolo 5-10...a kde to ty chodis na nakupy??hmm