mam problem ... :(

Príspevok v téme: mam problem ... :(
flowerka

preco existuje laska? ci uz ako kamaratska alebo k chalanovi ... prinasa mi to same problemy ... :( ako vyriesit dilemu ze chalan mojej najlepsej kamosky ma bali??? ja sa vsemozne snazim odmietat, ale nejde to :( chodia spolu uz vyse 2 rokov ... a nie som si ista ze keby som jej to povedala a chcela zacat nieco riesit s tym tipkom bude chciet aj on...viete 2,5 roka je 2,5 roka ... :( ... keby som jej to povedala, nahnevala by sa na mna a stratila by som jej doveru a keby to este aj on odmietol, stratila by som naraz 2 ludi, kt. mam strasne rada. CO MAM ROBIT??? som totalne zufala :(

matoo

A uvedom si jedno, ty problem nemas, problem ma on, lebo on si musi vybrat, ma rad teba alebo tvoju kamaratku...ako chalan ti mozem povedat, ze mal som vztahov niekolko ale ked som ziltil, ze to nikam nevedie tak preco to tahat dalej? Zo zotrvacnosti? Ublizim jej viac potom ako teraz...nechaj rozhodnut jeho...

flowerka

toto je asi najrozumnejsie co som pocula. teraz nedokazem rozmyslat. som z toho dost K.O. dakujem za vsetky rady ... a drzte palceky

poliewoocka

Vyries to jednoducho.Najblizsie,ked sa zas bude rozplyvat nad tym,ako uzasne si rozumiete,narovinu sa ho spytaj,O CO MU IDE A CO VLASTNE CHCE.Povedz mu,ze ti tento "stav polokamaratstva" nevyhovuje,lebo to jednak rani teba a ranilo by to aj tvoju kamosku.

matoo

A uvedom si jedno, ty problem nemas, problem ma on, lebo on si musi vybrat, ma rad teba alebo tvoju kamaratku...ako chalan ti mozem povedat, ze mal som vztahov niekolko ale ked som ziltil, ze to nikam nevedie tak preco to tahat dalej? Zo zotrvacnosti? Ublizim jej viac potom ako teraz...nechaj rozhodnut jeho...

flowerka

ja ... mam ho rada. prilis :( preto ma to stve. kebyze ho nemam rada, tak to pre mna nie je problem. poviem kamoske ze chlapec ju podvadza. on ju vlastne nepodvadza ... fyzicky urcite nie, ale tymi slovami je to podvadzanie proste.

flowerka

je to trocha zlozitejsie ako to vyzera. on ju ma rad ale podla neho to nikam nevedie ked nieco citi aj ku mne. a je to aj moj problem. chapete ze ja s tym chalanom tiez flirtujem??? na zaciatku sa vzdy snazim branit a zacina sice on, ale ked tie hormony postupne stupaju a stupaju a proste nejde to zadrzat...keby sme si aspon nerozumeli.my sme este aj takmer rovnaki. ja som vinna a citim sa ako pes momentalne :( ved ona na mna uplne zanevrie. pretoze je nanho velmi silno naviazana :(

matoo